bezplatný open-source ARM7 měkké jádro běží uClinux v ModelSim

R

ryanlxb

Guest
Ahoj, našel jsem ARM7 měkké jádro. Mohlo by to spustit uClinux v ModelSim. Toto jádro je vysoce výkonná. ASIC plocha: 24.000 + brány. Načasování: 26 ns (v Spartan-3e 500) Každý, kdo mají simulátor jako ModelSim a VCS nebo ncverilog může to zkusit. Máte-li skyeye je attatched zdrojové soubory pro něj.

Vypadá zajímavě, bylo by dobré, kdyby čínská členem vyústit v úvodní dokument do angličtiny. Nikdy jsem neslyšel o skyeye dříve, je to dobrý?

SkyEye je Open Source Software projektu (GPL licence). Původ z GDB / Armulator a branka SkyEye je poskytovat integrované simulační prostředí v Linuxu a Windows. SkyEye prostředí simuluje / napodobuje typické zabudovaných počítačových systémů (nyní podporuje řadu ARM architekturu založenou mikroprocesorů a Blackfin DSP procesor). Můžete spustit nějaký vestavěný operační systém jako je ARM Linux, uClinux, UC / OS-II (ucos-II), atd. V SkyEye a analýzy nebo ladění na úrovni zdrojového kódu. -------------- Od: www.skyeye.org Ahoj, jsem nahrál špatnou verzi. Nyní si můžete stáhnout "uclinux.rar". Výpis do jednoho adresáře a zkompilovat testbench a RTL soubory. Pak vstup "run 90 ms", budou všechny log zobrazit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back