BFP740 AWR model nelineární analýzy problému?

E

emmetin

Guest
Ahoj všichni .. jsme navrhování pomocí LNA Infineon bfp740 a simulované to na AWR mikrovlnné Office. na stránkách Infineon, které dává AWR model tranzistoru, ale nemůžeme mít nelineární analýzy, například; OIP3. to dává chybové hlášení "odposlech bod měření se musí zadat, aby dva nebo více" .. mohl někdo prosím, pomozte nám s naším problémem: smile:. děkuji

Dobrý den, Ano, musíte použít PORT2 se dvěma tóny měřit IP3 na zesilovač ... Také je potřeba zamést příkon pomocí Křída proměnnou spiknutí IP3 ... Viz přiložený schematický nastavení ... Pokud máte stále problémy, pak nahrát ur MWO souboru (*. EMP), který vám pomůže lépe ... --- --- Manju

ahoj, já jsem s použitím dvou tónů a zametl už ale nemohl najít problém znovu, nemůžu dělat OIP3 analýza znovu: (přikládám EMP soubor, pokud byste mohli mít šanci podívat se na, budu vděčný.. Také jsem napsat nějaké vysvětlení v "design poznámky". Děkuji vám za vaši pomoc, těšíme se na jednání od vás .. Cem

Dobrý den, Cem, Na stránce měření OIPN index IM komponent mela utkání s objednávkou tj. v tomto případě 3. řádu, musí být buď 6 nebo 6,02 ... tj. index PI 2,1 Pak to funguje ... viz přiložený upravený projekt ... Já také jsem viděl, že nejste moc rozsáhlé místo měření IP3 Vs Frekvence ... Pokud potřebujete IP3 Vs Příkon zamést pak budete muset použít simulace řízení blok a zametat moc říkat od -20 dBm do 0dBm & spiknutí IP3 ... Doufám, že to pomůže ... --- --- Manju

Dobrý den, opět Manju první, děkuji vám za vaši pomoc a čas. Vaše rady jsou velmi užitečné pro mě, jsem opravdu vděčný. Mám ještě jednu poslední otázku, bych měl měřit třetí-objednávat zachytit pomocí dvou -20 dBm vstupní signály na 2,44 a 2,46 GHz. i start frekvenčním rozsahu, v "možností projektu" od 2,44 GHz. ale já nevím, index comp IM. pro můj rozsah. by měla být 2,44 vynásobí 3? nebo něco jiného? děkuji Cem

2.44 * 2-2.46 * 1 nebo 2 - 2,44 2,46 * * 1
děkuji za příspěvek. by měly být stejné? v mém návrhu, 2, -1 a -1,2 nejsou stejné, jaký je důvod pro to? zisk může být řekl, aby byl téměř plochý. Cem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back