bias okruh pro OTA nutná

W

wael_wael

Guest
Vážení přátelé
Mám zaujatost obvodu viz obrázek níže, je krmit své OTA design (přeložený cascode), až se stane současný OTA dosah 450 UA, pro vyřízení požadavku i třeba 700 UA, mohl někdo pomoci mne tento problém (VDD = 1.8v_
jde o
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Nemůžete zvýšit svou tranzistorů parametry, takže se dostanete 700uA?

Děkujeme, ve skutečnosti tranzistorů již velmi velká například vstup OTA (PMOS tranzistory) je 270/0.22 um, tak to je velká hodnota, a za zaujatost obvodu i snížení velikosti zvýšit proud OTA, ale Dostávám minimální.
jde o

zvětšit velikost tranzistoru, který conect res, a snížit velikost transisiotr byside, nebo snížit hodnotu res

toto právo, což snižuje odpor je dobrý, ale má limit, a tranzistor zloučené na OZE je obvykle equale až 4 krát jiné n MD, tak nemůžu hrát mnohem zde
jde o

Dobrý den, Frnd

W / L poměry jsou příliš velké ....

Za prvé viz KenMartin Book, což by mohlo pomoci u jaksi ..

Pro mé obvodu i nutnost 100ua pro THT obvodu za samozřejmé W / L poměry jsou velmi velké a U je třeba vzít v úvahu délku má být 8 až 10 krát délky nezbytného min ignorovat Effect Lambda.
Takže myslím, že i on bude těžké design, který ..Kompletní čip oblasti by byla zkreslení je vlastní ....Bhagath

Děkuji za ur odpověď u Shady, mám na mysli vstupní tranzistor ze zesilovače do 270/0.27u.tak to není zaujatost obvodu.
Mělo by být velké, protože vysoký zisk, vysoký ve fázi proutí nízkou dobou ustálení
jde o

Co je to technologie, kterou používáte ..?

Dokonce bychom měli zvážit délek všech tranzistorů má být 8 až 10 krát na minimun délky, jestli je to analog, můžeme jít na minimální délku pro digitální ..

Jaký je váš vstupní klidový z vás bandgap, krmení vaše zaujatost bloku.Věřím, že jeho příliš nízká, kvůli které jste museli použít obrovská rozloha a stil nemohou dostat 700ua.supreet

je obtížné dosáhnout velké zkreslení proudu přes tuto strukturu, myslím, že z důvodu omezené delta (VGS) a odolnost.

Pak Jaký druh zaujatosti obvodu by měly být použity pro vysoké proudy ...?

U může vytvářet vysoké proudy pomocí proudové zesílení (pomocí zrcadlení), ale je vhodné tak učinit ve 2-3 etapách, a nikoli na jednom podiu s velkými násobení faktorem.

Dobrý den, Supreet ..

Jsem použil Konstantní Gm zkreslení obvod pro 100uA a když zrcadlení w / l's byly v rozmezí 500 pro proud 1,6 mA.

Existuje nějaký dobrý ovlivnění ciruit pro necitlivé na PVT variace a pro vysoké proudy ...?

Ahoj, shady205:
Pokud jde o KenMartin Book, která kniha?Můžeš mi říct?díky!

Dobrý den, guilinwxb

Viděl jsem lepší zkreslujícího než knihy Kenmartins.Je to upravené zkreslení ciruit z kenmartin je. Není to v knize je to v některých IEEE papíru ...

Při navrhování IAM pro 100ua existuje nesoulad asi 40-50na a také velikostí tranzistorů jsou velké je to cca 30 min.Když potřebujeme proud 3 mA velikosti by se mělo odrazit na odpovídající tranzistory, které by se (30 * 30 = 900).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back