Biquad filtr s chebyschev charakteristiky

R

rinaishlene

Guest
Nazdar,

Pracuji na třídní projekt návrhu low-pass filtr s biquad zisk 2, a odříznout frekvenci 1 kHz, které následuje po 3 dB Chebyschev characteristics.From simulace pomocí PSpice, okruh, který jsme navrhli pracoval dokonale ... ale když jsme instalovali všechny komponenty na prkénko a spustit test pomocí funkce generátor a osciloskop., obvod nefungoval well.We vstupního sinusového tvaru vlny, ale výstup byl zkreslený. (není dokonalý sine wave)

Nejsem si jistá, jaký bude skutečný objem výroby tohoto filtru.

Pokud je výstup je narušena, když se snažíme získat získat tím, že Vo / Vi, jsme se nedostal frekvenční charakteristiky.

Prosím, dejte nám pomáhají lépe pochopit.

Díky

Rina

Ahoj, do užívání u vstupní / výstupní impedance, kdy simulace?
Mám stejný problém jako u, ale na mnohem vyšší frekvenci.

No I dont použít i / po / p impedance ... i můj hardware mají problém, ne můj simulation.My simulace funguje perfektně

rinaishlene napsal:

Nazdar,Pracuji na třídní projekt návrhu low-pass filtr s biquad zisk 2, a odříznout frekvenci 1 kHz, které následuje po 3 dB Chebyschev characteristics.From simulace pomocí PSpice, okruh, který jsme navrhli pracoval dokonale ... ale když jsme instalovali všechny komponenty na prkénko a spustit test pomocí funkce generátor a osciloskop., obvod nefungoval well.We vstupního sinusového tvaru vlny, ale výstup byl zkreslený. (není dokonalý sine wave)Nejsem si jistá, jaký bude skutečný objem výroby tohoto filtru.Pokud je výstup je narušena, když se snažíme dosáhnout zisk o Vo / Vi, jsme se nedostal frekvenční charakteristiky.Prosím, dejte nám pomáhají lépe pochopit.DíkyRina

To je v pořádku ... já už dostali perfektní tvaru vlny mého pevného výrobky .... cítím tak dobře

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back