BJT (NPN) fyzické operace pomoc!

J

Jinyong

Guest
Jen jsem si několik otázek na hmotné operace v BJT.

1) Van Zeghbroeck kniha říká, dopravce hustota liší lineárně mezi hraničními hodnotami, jak se očekávalo při použití za předpokladu, že žádný významný rekombinace probíhá v kvazi-neutrální oblasti.Proč by dopravce hustota se liší, pokud není rekombinace.Co způsobuje menšina dopravci pokles v hustotě při pohybu v celé křižovatce.

2) V případě překročení menšiny dopravce koncentrace je nejvyšší na EBJ a nejnižší v CBJ pak, jak se většina elektronů dostat shromážděných na kolektoru?Na CBJ hustota elektronu je jen np0 není np0 * e ^ VBE / VT?Jak to funguje?Myslel jsem, že většina z injekce elektronů z emitoru je předpokládat, které bude vybírat sběratel?

Díky.

Za 1) Jedním z mechanismů vedení v BJT je výsledkem šířku základny, malé, a aceleration elektronů, pokud mají dostatek aceleration prolomit bariéry jak ze základny vedení se děje, a to znamená změny rychlosti a změně dopravce hustoty.

2) answear z 1) dává te answear této

Jinyong napsal:

Jen jsem si několik otázek na hmotné operace v BJT.1) Van Zeghbroeck kniha říká, dopravce hustota liší lineárně mezi hraničními hodnotami, jak se očekávalo při použití za předpokladu, že žádný významný rekombinace probíhá v kvazi-neutrální oblasti.
Proč by dopravce hustota se liší, pokud není rekombinace.
Co způsobuje menšina dopravci pokles v hustotě při pohybu v celé křižovatce.2) V případě překročení menšiny dopravce koncentrace je nejvyšší na EBJ a nejnižší v CBJ pak, jak se většina elektronů dostat shromážděných na kolektoru?
Na CBJ hustota elektronu je jen np0 není np0 * e ^ VBE / VT?
Jak to funguje?
Myslel jsem, že většina z injekce elektronů z emitoru je předpokládat, které bude vybírat sběratel?Díky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back