blikání hluku

M

mr_ghz

Guest
Ahoj všem

Má někdo zkušenost s mikrovlnnou-polovodičové blikání hluk?
Jak může být snížena?Má někdo hodnoty pro hluk hustota těchto složek?
- BAT15 (Schottkyho dioda Infineon)
- HSMS-8xxx (Schottkyho dioda Agilent)
- NE3210S01 (GaAs FET CEL / NEC)

Díky!

Mám požádat o otázku hluku blikání b4.a nadýmavý dal některé explaination a jak tato rizika snížit.můžete vyhledávat blikání 1 / f.I dont know how to post that Link here, sorry.

Zde je předchozí diskuse.http://www.elektroda.pl/eboard/searchtopic61871-flicker.html

Uups, jsem dlouho s google, ale zapomněla hledá ve starších elektroda diskuze ...omlouvat se.
Ale opět: Já nenašel hodnotu pro blikání hluk v manuálu.Můžeme ji vypočítat z jiných parametrů?Existují 'zkušenosti hodnoty' zařízení?

Díky

Pokud jste hledali kousek společnosti Google, pheraphs jste nalezli spoustu údajů o 1 / f a nebo blikání hluku.
V současné době s vědomím, "1 / f" nemají žádné matematické zákona tak nelze předvídat.
"1 / f" je zevšeobecňovat jméno složité jevy a popisování právo je 1 / (f ^ n), n zvýšit jako frekv.sklon 0 Hz.
Praktické tipy:
na frekv tak nízké, jak 1 Hz nebo méně, je hlavní příčinou 1 / f je na životní prostředí snos.zkontrolovat napájecí napětí, teplota by měla být thermostated apod.
Don't naději najít info o všech listů.Ale pár komponent se doporučuje jako "nízký 1 / f šum".Na listech podívat také na combiantion "audio" a "Ultra Low Noise".
Hodně štěstí

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back