Bluetooth simulace v Simulinku

P

prashan14

Guest
Děkujeme U dávat odpověď.Když jsem použil nebufferovaný brzy na dosah.Oblast působnosti ukazuje signál, ale to není prokázáno řádné signál.V mém design i použité Bernouli binární generátor pro vstup a rozsah nebude zobrazen náhodný binární signál přes rozsah.

Pak se budu snažit rozsah použití v Mathlab Demo.(Bluetooth Frequency Hopping Demo), bude také doesent ukázat správný signál

Pls dát nějaké reakce na tento problém co nejdříve possiable.

být zavázán u dokonalý mnoho.

Prashan je snazší navázat na stejný post spíše než nový post, ale ok, protože jste na tomto fóru.Pro vás otázka, protože jste přenosu náhodných dat nebudete moci vyvodit žádné informace od něj.

Děkujeme Vám za Vaši odpověď ..

Při navrhování mého Simulink Bluetooth komunikační systém mám vyvstává další problém.Jak zkontrolovat GFSK modulovaný signál, to převýšení kontrolovat prostřednictvím běžného rozsahu a dává chybu.a jak kontrolovat vstupní signál a de-modulovaný signál stejný.

Pls Odpovědět na tento post, jakmile possiable ....Přidáno po 5 hodin 31 minut:
Když desigining komunikačního systému pomocí Bluetooth mat laboratoř, jak se děj Bit Error Rate Plot (SNR vs Eb / No).Pokud někdo víte jak na to pls odpovědět co nejdříve possiable.

Děkuji ..

V současné době im pracoval na svém projektu imlement Bluetooth komunikační systém využívající Simulink.Když jsem se provádí GFSK modulátoru im použity CPM modulátor do instrumentaria komunikace, ale když integrace vstupní port s GFSK modulátoru poskytuje následující chyby ....

1) Chyba hlášené v S-funkce, v rámu na základě režimu, vstupy musí být skalární nebo sloupce vektory
2) chyba v přístavu, šířka diamesions ....Pokud někdo víte, jak provést ve správné cestě pls post odpověď co nejdříve possiable,,,,Děkujeme

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back