bluetooth webcam

R

rina_1220

Guest
hej tam. Mám USB kameru a rád bych se přizpůsobit, aby se mít to bezdrátově. Ví někdo, jak na to? Je možné / stojí za to dělat?

li u mít Nokia Series 60 telefonu, který má kameru, můžete použít jako u použití bluetooth dálkový webcam.try s60 pro.download a nainstalovat jak na počítač a phone.u můžete stáhnout na www.s60world.com gud štěstí :)

jo. Mám nokia 6111 mobilní telefon. Ale to nebylo to, co jsem chtěl. Chci se otočím USB kamery do bezdrátové jedna ... i tak díky

Uvažujete o bezdrátové reálném čase přenos videa pomocí technologie Bluetooth

V podstatě si myslím, že tam jsou 2 problémy Za prvé -> není dostatečnou šířku pásma (možná) předpokládejme následující. BT Dongle se spec BT. 1,1 (bez EDR BT) kamera rozlišení 640x480 Barevná hloubka: 32bits / pixel Frame rate: 24 snímků / sekundu tedy (640) * (480) * (4) * (24) = 29,49 Mbit / sekundu a Bluetooth poskytuje pouze max 738kbps (nebo 783kbps) buď způsobem požadovaná rychlost přenosu dat, není možné získat přes bluetooth. Za druhé -> USB zařízení potřebuje pro připojení k USB Host. Většina z USB MCU asi bude jednat pouze jako otrok, a proto nemůže opperate jako hostitelská zařízení. Jako takový webcam USB nebude rozhraní přímo s MCU ačkoli tam jsou některé práce arounds (to je velmi obtížné dělat, nicméně) zdraví Slayer

bezdrátové USB je možné tento problém vyřešit, teoreticky, max. rychlost 480 Mb / s je WUSB.

Můžete používat svůj mobilní telefon jako webová kamera s Bluetooth pomocí Mobiola webové aplikace fotoaparátu. Zkontrolujte, zda je na místě Warelex: [url = http://www.warelex.com/products/webcam/index.php] Mobiola Webcam [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back