Bodeho diagramy?

B

bunalmis

Guest
Já jsem čtení knihy o kreslení schémat bode.

Všechny příklady kreslení pro otevřenou smyčkou převod funkcí.

Proč otevřené smyčky?Proč dont čerpat bode schéma přenosu uzavřené smyčky funkce?

S pozdravem.

Můžete čerpat Bode pozemcích žádné matematické funkce, které je poměr dvou polynomy nebo jen jeden polynomu na konstantní.

Pokud systém bude vždy pracovat v uzavřeném-smyčky pak budete chtít v bode děje uzavřené smyčky-systém, nicméně existují případy, kdy byla uzavřena smyčka-Systém se používá jako měřítko pro open-smyčky systému.Příkladem toho je, když budete přidávat kompenzátorů na systém opravit zisk nebo fáze rozpětí otevřené smyčky-systému, ale chtějí zachovat určitou "uzavřené smyčky-" rovnovážného stavu chyba, to vám umožní nastavit zisk closed - smyčky systém, aby odpovídal specifikaci, ale samotný systém funguje na open-smyčky, nebo je pouze jednou složkou širšího systému, který může nebo nemůže být uzavřen.

Se můžete dozvědět informace z open-smyčky bode pozemek o closed-smyčky systému.

- Jayson

Jayson díky.Můžete mi vysvětlit?

Pokud systém uzavřené smyčky Proto jsme zájem bode diagram otevřené smyčky systému tak můžeme čerpat bode diagram v uzavřených systémech.

V bode pozemek s otevřenou smyčkou systém vám zisk, zisk a fáze rozpětí rozpětí.Na základě této informace se můžete navrhovat zpětnovazební sítě tak, aby splňovaly požadavky systému (zisk, stabilita, ...).

Myslím, že jiný způsob, jak myslet na to je to, že v zájmu navrhnout systém uzavřené smyčky pravděpodobně,
musíme znát chování otevřené smyčky systému (bode plot).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back