Bond Wire

Č

čtveřice

Guest
Jsem návrhu na čipu LDO.
Je to fér v obvodu simulace modelu svazek drátu býků cívce pak následuje blok kapacitní, s vědomím, že mám jen polštářky modely v mé PDK (0.13um)?

I podložka, která se používá pro můj případ (vstupní napětí může dosáhnout 3V)?A co hodnota dluhopisů je vhodný pro drát?

Bond drát obvykle postihuje vysokofrekvenční obvody.Za LDO, nemyslím si, že je důležité.

Myslím, že svazek drátů indukčnost a kapacitní pad určí nejrychlejší změně na vstupu napětí & tak určuje, zda PSRR navrhovaného LDO je dostatečné na tomto kmitočtu nebo ne.

prosím, jestli jsem se spletl správné pro mě.

Svazek drátů indukčnosti mají účinky na vysoké frequency.at GHz, je to asi 1nH/mm.

Lepení drátů budou mít jen malý vliv na LDO vysokou frekvenční charakteristiky, ale obvykle se bude rozkládat zatížení regulace.

leo_o2 napsal:

Lepení drátů budou mít jen malý vliv na LDO vysokou frekvenční charakteristiky, ale obvykle se bude rozkládat zatížení regulace.

Normálně, vazba drátěná délka ~ 1-3 mm, a její indukčnost ~ 0.8 * (délka) nH

Mám dotaz vztahující se.

Jak určit délku a šířku vložky?

a v případě návrhu LDO (s hustou oxid tranzistory) se používá ESD nebo jen přímo dluhopisů drát připojen k podložce a podložka na ct?(to, co vím, je, že ESD se používá pro všechny případy?)
Naposledy upravil čtveřice dne 14 července 2008 6:01, upraveno 1 celkem

Myslím, že propustnost LDO je malá.L (bandáž drát), C (výstup kondenzátoru), je daleko za ní.

bondwire by mohla začít provádějící ur okruhy kolem 100MHz-li ur čepice z LDO nejsou tak malé.Být informován o ur PSRR> 100MHz
-li u potřeba až k cvičení LDO jako zdroj napájení analogových obvodů.

u jen musíte starat bondwire pro vysokorychlostní design pro LDO není rozhodující THT

By náhodou tento bondwire být blízko k jiným bondwires spojující vysoké frekvence I / Os.V tomto případě magnetické spojky účinky mohou mít dopad především na vysoké frekvence obvodu.Myslím si, že byste měli v podstatě bát magnetické spojky této bondwire s ostatními bondwires na čipu ...

- podložka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back