brána řidiče a ochrana okruh pro IGBT.

A

aliraza786

Guest
Já používám 80N60 IGBT řídit svůj induktivní zátěž odporu 6ohm .. i použití 4N25 OPTOCOUPLER řídit bránu použít i 20 voltů napájení pro brány ... Systém je napětí 300volts DC .. i dát impuls k bráně IGBT pro 100ms jen ... můj obvod pracuje skvěle, ale po téměř 1,5 den IGBT vyhořel nyní kolektor a emitor je zkratován vnitřně ... i použití komutační obvod a bezplatné dioda na ochranu .. ale zase IGBT selže ... laskavě průvodce mi, jak mohu zlepšit své brány řidiče a ochranné obvody díky :)

Ahoj aliraza, pro řízení IGBT je lepší použít IR2110, že mohou pracovat aľ 500V na vysoké straně. je Váš náklad motoru, pokud ano, pak byste měli zahrnout měkký start v obvodu. datasheet připojen. pokud jde o zví

Má IGBT přehřátí před poškozením? Obvod byl spuštěn po celých 1,5 dny? Obecně platí, že pro ochranu, může brána a emitorem odpor paralelně s Zenerovou použít.

díky za doporučných picgak jsem se rozhodl použít doporučenou chip :) tahmid pane, čekám na tebe ... díky za vaši odpověď ... Jen jsem přepnout na 100 ms, takže to není teplo .. když to řádné fungování .. i přepínat mnohokrát za 1,5 dnů ... ne všechny čas ... a ještě jedna věc, kterou jsem se rozhodl použít IR2110 čipové mnoho lidí říká, že je velmi obtížné řídit v současné době studuji v aplikačních poznámkách. Mohu použít jednu vysokou boční ovladač pro mého obvodu.? i věc, vysoká straně řidiče je lepší pro indukční zátěže .. co o tomto obvodu i najít na netu .. co je použití svorky obvodu.? to, že lepší obvod řídit.? [COLOR = "silver"] --- Aktualizováno --- [/COLOR] laskavě pomozte mi při výpočtu IR2110 boot straping kondenzátor ..

Ahoj aliraza, Moje znalosti v teorii je omezena lpím na praktické, myslím, že pan Tahmid může vás lépe v teorii, nějaký způsob, jak přikládám další list doufám, že to může vyřešit váš zaváděcí kondenzátor problém. pokud můžete odeslat obvod použitý v IGBT řidiče fázi, kterou jste použili dříve, můžeme najít řešení pro to. pokud jde o zví

Uvedené žádosti byla prezentována jako nízkou boční spínač v paralelních vláken, a proto nebude používat bootstrap ... IR2110 lze ještě použít jako nízkou boční přepínače.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back