BSIM4 a Spice3f5

E

ethan

Guest
Všiml jsem si, že BSIM4 byl oficiálně propuštěn. A také jsem četl soubor README s ze BSIM4 tar soubor a zjistil, že část zdrojového kódu Spice3f5 je třeba změnit. Protože jsem chtěl zkusit zkombinovat BSIM4 a Spice3f5 verzi a já se nedotkl této oblasti dříve, já jsem přemýšlel, zda někteří lidé na této BBS funguje tento druh pole před (Nebo BSIM3 a Spice3xx verzi dříve)? A jaký je obecný postup pro použití nových propuštěn BSIM4? Musím dávat pozor na některé konkrétní věci, když změním zdrojové kódy a zkompilovat je? Děkujeme vám velmi hodně. Ethan

hej Ethan,-li u mít přidanou BSIM4 v koření 3f5 ... plz pomozte mi také v tomto ... im dělá projekt, v němž i třeba stejné ... ima student ... Hledal těšit na ur odpověď thnx

Stejně jako BSIM3 na úrovni 1 model .. BSIM4 je jen doplnění BSIM3, kde oni dali nabídku podrobnosti o submikronových a nanometrů zařízení. Jsem také nové modely v tomto, ale pokud vím, je-li váš návrh nezahrnoval velmi nízká W & L, výsledek není moc lišit BSIM3 výsledku. Pokud ur pomocí 0.12μ technologie a níže (nyní 50N), v návrhu pak u to Wil efekt vašeho obvodu. Měli byste jít na webových stránkách Berkleys nebo najít Uyemura poslední knihu submikronových VLSI designu. V dodatku, dostal seznam parametrů zapojených do BSIM4 .. jsem knihu, ale neměl jsem scanneers .... Uvidím, co můžu udělat, ale já jsem neslíbil

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back