Budu potřebovat externí napětí pro jednotku GPS po propojení?

A

asic1984

Guest
hi for, který má excperience s propojení s GPS, mám etrex garmin přístroje se musím dodat externí napětí k jednotce GPS, protože věděl, že již baterie, aby byli schopni používat RS232 (znamenají RS232 potřebuje externí napájení než se baterie v GPS) díky za pomoc

Pokud chcete použít GPS pro krátkou dobu, budou baterie dostačující, ale pokud chcete spustit jej na dlouhou dobu, pak lepší možností je použít externí napájení. Co se týče "RS-232" rozhraní se týká, uvědomte si, že většina z GPS zařízení (včetně Garmin) pracují pouze 0-5V, co ve skutečnosti nemá nic společného s "pravými" úrovní RS-232. Ale protože pro domácí applictions tato úroveň 0-5V, to je, bylo jednodušší vytvářet, většina současného PC, notebooky, atd. budou číst tato zařízení .. A z tohoto důvodu (žádný pořádný RS-232 ovladač) nepotřebujete externí napájení .. S pozdravem, IanP

hi díky moc IanP u jsou skutečnou podporu slyšet i koupil kabel, který připojíte GPS do PC ... když jsem měřit výstup z vysílacího signálu do PC jsem zjistil, že rozsah mezi -4,5 a 1,5 napětí ... negativní je v pořádku ... ale pozitivní malé rozmezí jako to, co si myslím, je to normální, i musím vědět, proč tam je jako zdroj pin z GPS na kabelu ... je to vstupní nebo výstupní díky moc za pomoc

Většina přijímačů GPS má vstup pro externí napájení. Před připojením tam něco zjistit s návodem pro maximální přijatelné napětí pro zařízení. Zapouzdřit máte značku Garmin, můžete najít tento inkoust velmi užitečné: http://pfranc.com/projects/g45contr/assemb.htm S pozdravem, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back