by to Mikrovlná Fruitmachine podvodník práci?

I

itsallgood

Guest
Ahoj, mohl někdo z vás sekáček lidí, podívejte se na tento odkaz:http://arcadenemy.freewebsitehosting.com/microwave.htmla řekněte mi, jestli si myslíte, že tento gadget by skutečně vliv na vnitřky z ovoce stroj vám úvěr a podobně.

By bylo zajímavé získat schmatics za to.Na zdraví.

Logitech Surround Sound Speakers Z506 to kolejny produkt, który trafił do odświeżonego laboratorium w redakcji TwojePC. Testowany model to niedrogi zestaw sześc...

Read more...

Ano a ne.Je
to jistě pravda, že výsledky těchto lidí tvrzení na svých stránkách, se může objevit, když čip moc je snížena a znovu (zaškrtněte toto sami tím, že jeden stmívač na šňůru své vlastní ovoce stroj.)
Je také možné, že kontrolní čip pro stroje bude ovlivněn mikrovln,
protože převod na velmi nízké příkon elektrické impulsy při zaměřené na čipu.

Co je to jasné, je:
Je možné přímé vlny přesně na kontrolní čip?
Je dostatečně silný na to vliv?

To by neměla stanovit žádné alarmy off, ale já předpokládám, pokud to fungovalo, který tvrdil, 'účinek' by ji mít každý dát o značce a typu stroje?

Já jsem o této 50-50.Tato teorie má zdravý základ,
měl by fungovat, ale jak často by se uživatel dosáhnout?

pracoval na ovoce stroje při velké výrobce.může interfeer electronicly pokud jde o jakékoli elektrické zařízení může, ale pokud jde o poskytování úvěrů
atd. odpověď by
č.
jejich více ovoce stroje než někteří lidé vnímají, jak na jejich provoz & provozní sekvencí a výplaty parametry

Ještě tak nyní s EMC regs

No, sice jsem neviděl úvěrů zní, ale myslím,
že to je na 'INFRARED' přístroje 'tvrzení, nikoli MicrowaveRF.Jsem určitě viděl 'odd' bankami, které jsou vytvořeny a shromážděny když opakovaně, takže i když nemohu ručit za veškeré nároky, že jednou se zdá stand-up.
Mimochodem, je to nelegální, takže by nikdo neměl být pokoušín,
a to iv případě, že zisky jsou potenciálně značné.Odlepený byste přijít dříve nebo později.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back