C kód pro ATmega 16 SPI komunikace

V čem je problém? jen říct, že hodně lidí vám pomůže

Chci příklad programu ... Chci komunikovat s Converter Sigma Delta

Zde je program pro SPI jsem použil tento kód pro všechny své programy,
Code:
 # include neplatné InitSPI (void) {DDRB = (1

up ... i to chybu .. můžete mi poslat znovu? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/size] i nutnost použít miso Mosi a SCK se komunikovat s ním ...

V čem je problém? jen říct, že hodně lidí vám pomůže

stačí zkopírovat kód a uložte jej jako soubor AC nebo můžete přímo zahrnout tento kód do svého programu první inicializaci SPI a pak použít číst nebo psát funkce pro přístup k obsahu SPI

Chci příklad programu ... Chci komunikovat s Converter Sigma Delta

Může mi někdo pomoci, aby rozhraní SPI snímač s PIC nebo at89c51 řadič?

Zde je program pro SPI jsem použil tento kód pro všechny své programy,
Code:
 # include neplatné InitSPI (void) {DDRB = (1

up ... i to chybu .. můžete mi poslat znovu? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/size] i nutnost použít miso Mosi a SCK se komunikovat s ním ...

Dobrý den, já jsem problém s komunikací mezi SPI ATmega32 a ad7705 (SPI). Funguje to na jedné ATMEGA32 čipu, který byl vyroben v roce 2006, ale to není práce na několik dalších ATMEGA32 a atmega32a čipy všechny vyrobené v roce 2010. Zkoušel jsem různé init parametry včetně snížení rychlosti hodin k fck/128 všechny se stejným výsledkem. Snažil jsem se napsat malý samostatný program na test jen funkce SPI v naději, že tam byl nějaký nezamýšlený účinek od mé hlavní uplatnění. Problém nastane, když jsem čekat na přenos: while ((SPSR & (1!

stačí zkopírovat kód a uložte jej jako soubor AC nebo můžete přímo zahrnout tento kód do svého programu první inicializaci SPI a pak použít číst nebo psát funkce pro přístup k obsahu SPI

Našel jsem tento problém jsem vyslán dnes. Já řídím čip vybrat ze dvou přístrojů SPI s linií IO, a nikoli pomocí SS PB4 linku. Byl jsem schopen napsat jeden bajt SPI, ale druhá operace zápisu by nikdy kompletní. Musel jsem nastavit nevyužité SS PB4 na ven. Teď to funguje. Legrační, jak to fungovalo na čipu od 06 i když ...

Hledám nějaký ukázkový kód pro komunikaci mezi SPI ATMega328P (Master) a ADE7763 (slave). Chci, aby mé taktovací frekvenci, aby se fck / 8. Chci kolík PB2 na micro být určen SS připojení k ADE7763. Pro testovací program, může mi někdo říct, jak číst teplotu z ADE7763. Teplota je na registru 0x26 pokud si dobře pamatuji z listu. Použití výše uvedených podprogramů podle sau_sol, možná jak jsem jít o tom, hlavní program, jak to udělat? Díky!

Může mi někdo pomoci, aby rozhraní SPI snímač s PIC nebo at89c51 řadič?

Dobrý den, já jsem problém s komunikací mezi SPI ATmega32 a ad7705 (SPI). Funguje to na jedné ATMEGA32 čipu, který byl vyroben v roce 2006, ale to není práce na několik dalších ATMEGA32 a atmega32a čipy všechny vyrobené v roce 2010. Zkoušel jsem různé init parametry včetně snížení rychlosti hodin k fck/128 všechny se stejným výsledkem. Snažil jsem se napsat malý samostatný program na test jen funkce SPI v naději, že tam byl nějaký nezamýšlený účinek od mé hlavní uplatnění. Problém nastane, když jsem čekat na přenos: while ((SPSR & (1!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back