C Rozhovor Otázky

P

popat_panjaru

Guest
ahoj všem jsem tak mnoho pochybností v době rozhovoru ... plz poslat mne řešení 1) Jaký je rozdíl mezi C a C + +? 2) Co je objektově orientovaný programovací jazyk? 3) Co je to abstrakce a zapouzdření? 4) Vysvětlete klíčová slova: veřejný, soukromý, chráněný. 5) Co je to multi-level a vícenásobná dědičnost? 6) Jaký je význam entita-vztah diagramy? 7) Co je to normalizace? 8) Které časové složitosti je lepší-O (n ²) nebo O (n lg n), a proč? 9) Jaké jsou jednotlivé třídící algoritmy? 10) Co je to závitů? Co je potřeba mít vlákno? plz pomozte mi členové Popatlal Panjarawala

1) c, aby nedošlo k objektově orientovaného 2) druh programování, ve kterém programátoři definovat nejen datový typ datové struktury, ale i druhy provozu (funkce), které lze aplikovat na strukturu dat. Tímto způsobem se struktura dat se stává objektem, který obsahuje jak data a funkce. Kromě toho mohou programátoři vytvářet vztahy mezi jeden objekt a další. Například, objekty mohou dědit vlastnosti od ostatních objektů. 3) abstrakce se skrývá detaily a zapouzdření je dělat něco, co soukromé. 4) veřejné metody nebo datové typy jsou ty, které se lze dostat do stejného balíku bez ohledu na to, jsou-li přístupné z vnější strany class.private převýšení je přístupný mimo třídu. 5) multilevel dědičnost znamená, že rodič třída má dítě pak, že dítě má také dítě a tak dále ...... při vícenásobné dědičnosti znamená jedno dítě se dvěma nebo více mateřských tříd. 9) Výběr druhu, druh vložení, Heap sort, sloučit druh, rychle řadit, bublinkové třídění, radix sort, bin sort, shell sort, počítání řadit ...

Bylo to opravdu rozhovor C? Žádná z těchto otázek se vztahuje k jazyku C. C otázky jsou obvykle o ukazatele, struktur, přetypování, skladování třídy, těkavé, posloupnost bodů, a tak podobně.

Tyto otázky nejsou z C, v podstatě otázky byly z objektově orientovaného programování koncept, jako Java, C + +. Od Google u 'll dostat odpovědi na tyto otázky. Jedná se o velmi základní otázky. Ti, kdo vědí, trochu objektově orientované progamming by měla dát odpovědi snadno.

Panjaru .. ur ptát velmi jednoduchých otázek .. a není ve spojení s C. ... NO tělo klást tyto otázky v rozhovoru C ... Pokud chceš naučit C + + .. prostě jít a dozvěděl se, že poté, co u moci odpovědět snadno. bez zbytečných jeden ... k všechno nejlepší. plz vyjít Související zajímá dotazy .... k SRINU

Podle mého názoru. Já bych se ani neobtěžoval při pohledu na C + +, je to ošklivé bodged se špagety nepořádek jazyka, znesvěcení čistoty C je. Děravé paměti chyba kompilátoru, nebude nic, ale špatnou paměť za pár let, číhá v souborech některých masochista freak unix programátor, psát dál na své spletité, napsat jednou, nikdy nepochopí opět kód. 'Naučte se C + + za 21 dní', duh! copak to znamená 21 let? Mám na mysli ty dílčí šablony specializací a své provozní funkčnosti přes nekompletní instance přinášejí slzy do očí, oh ty promarněné roky. Nyní C #, to je způsob, jak jít, moderní typ bezpečné jazyk s garbage collection to je skutečné produktivní radost kód. C na steroidy. Visual Studio, mix a max, není jedno, co jazyk, který používáte, trochu perl, trochu rubín, špetka základní, hodně C #, CLR pravidla! CLR je nezavisly na OS, nemusí být Windows.

Ahoj jsem zjistil, že člen požádal tutéž otázku v tomto fóru před několika měsíci. Pls použít vyhledávací pole najít to otázky s komentářem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back