C ukazatele související otázku

R

raj_rohit10

Guest
hi,
Prosím, pomozte mi pochopit rozdíl mezi blízké i vzdálené ukazatele.
CK za odpověď

Blízko a daleko ukazatele nejsou součástí jazyka C.Jsou to nepříjemné rozšíření poskytují některé kompilátory.V některých DOS kompilátory C, v blízkosti ukazatele jsou 16-bit vyrovnává do aktuálního data segment, a pokud ukazatele jsou normalizovány 32-bit ukazatele na celý adresní prostor paměti.

Tohle je špinavá podnikání.Vyhledávání Google pro více informací a výukových programů.Pokud je to možné, přejít na kompilátoru, že nebude působit taková nepříjemnost.

yuh Myslím, že C nemá blízko / daleko ukazatel ..

blízko / daleko může odkazovat na stejný segment / různé segment paměti ..

i práci v pic kompilátor musíte říct, kde, v němž paměti ukazatel bude fungovat

jako segment nebo bank1, bank2 atd. ......

Ahoj, Rhoit

Uvidíme, jestli vy to nechápete, co je blízké i daleké ukazatel pak myslím, že je čas se starat o nich

Co mám na mysli je, že když si uvědomíte, ukazatel dost byste vědět, jaké jsou blízké i daleké také většina kompilátoru nejsou mate nimi

Také to má nothng co do činění s logikou realizaci tohoto programu je pouze rychlost programu, který se uskuteční takže se nemusíte obtěžovat ABT je

Pokud chcete vědět některé věci konkrétnější ABT blízké i daleké ukazatel pak zmínka test věc (na to, co vy pracujete) Pokusím se vysvětlit

hi devennan,
To nepřichází v celé mé práce Aktuálně někdo ptát se mne o to tak jsem jen chtěl vědět o that.If u můžete, prosím, dej mi krátký exampls tak, že dovedu pochopit.
tnx

blízko / daleko ukazatel Zdá se, že ukazatel jen na různé řady z nich.

V montážní, data paměť je rozdělena do data segmentů.Každý byte dat je uveden adresu, kterou tvoří segment adresy a segment offset.U ukazatele pouze skladuje segment offset.Pokud ukazatel obchody i segment adresy a segment offset.Vyhodnocování dat s využitím blízké ukazatele jsou tedy účinnější, pokud spadají do stejné údaje segment, ale mohou být neohrabané, když mají často přístup k datům napříč různými segmenty.Pokud děláte velmi low-level programování, vy nemusíte si dělat starosti, že.

v C není daleko a okolí poninter declarations.They jsou používány pro jiné platforms.Just použití myši * prohlášení.

Blízko a daleko bod je založen na compiler.Try najít dokument překladač, možná je to sematically správné, ale nefunguje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back