Cadence Design Mobilní výuka Chyba

R

rabit

Guest
I po Cadence Design buňky návod pro layout, kadence verze je ic5141. Pracuji také na tutoriál, dokud v chapter4 (~ / doc/celltut/chap4.html), který je spuštěn LVS se extrahuje rozložení a schematické. Nemohu se dostat zprávu LVS jako tutoriál seznamu, LVS je nepodařilo najít, a následující zprávy v 'si.log': zahájení netlist: Apr 22 00:07:56 2007 zobrazení seznamu jmen = ("auLvs" "vytěžené "" schéma ") stop jméno list = (" auLvs "), knihovna name =" návod "buňka name =" MUX2 "pohled name =" vytěžené "globals lib =" základní "Spuštění Umělec Byt Netlisting ... * UPOZORNĚNÍ * neplatné buněk názor - 0 (neznámý) * POZOR * neplatné buněk názor - 0 (neznámý) globální chyba: Nelze najít spínač mistr buněk například v cellView +13 (MUX2 extrahované) z viewlist 'auLvs vytěžené schematicky' v knihovna 'návod'. * UPOZORNĚNÍ * neplatné buněk názor - 0 (neznámý) * POZOR * neplatné buněk názor - 0 (neznámý) * POZOR * neplatné buněk názor - 0 (neznámý) globální chyba: ........... ............ Já nevím proč! Můžete mi pomoci? Děkuji, [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 50 minutách: [/color] [/size] Měl jsem to vyřešil, díky.

Můžete nám ukazují, jak se vám podařilo vyřešit to? na zdraví

Pokud se podíváte na řádku "seznam stop název", uvidíte tam je jen auLVS extrahuje a schematické. Myslím, že jste symbol v designu - přidat "symbol" do seznamu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back