Cadence IC5.0 verzi IC50.33 aktualizace - je to možné?

I

illiviu

Guest
Mám IC5.0 verzi. Je možné upgradovat tuto verzi s ISR z IC50.33, nebo musím mít základní verzi IC50.33?

Kadence pravidlem je, že pro každou verzi vždy potřebujete základní verzi a pro aktualizaci potřebujete nejnovější [buď ISR, QSR, atd. ..]

Pokud nainstalujete přes předchozí verzi (base), nemusíte základní CD pro instalaci. Pokud chcete nainstalovat ISR / QSR na novém adresáři, pak budete potřebovat základní CD odst. IC5.0). Cheers.

Ano, mám verzi 5.001, myslím, že je první verze. Takže, je možné upgradovat pouze s ISR 5.033? Samozřejmě, že ve stejné hierarchii.

Ne Každá verze [5.001, 5.033, atd.], musí jeho základně. Chcete-li být konkrétnější: 1. 5,001 instalaci nelze upgradovat na 5.033 ISR / QSR 2. 5.033,-li již nainstalován, jen potřebuje 5.033 ISR / QSR [ne třeba pro 5.033 databáze]. Nicméně, pokud není nainstalován, bude muset nejprve na 5.033 5.033 Base nainstalovat, a poté aktualizovat s nejnovějšími 5.033 ISR nebo QSR. Capish?

Roli: Jaký je přesný význam ISR nebo QSR? Zjistil jsem, jejich rozměry jsou velmi velké jako základ. Co je obsahem v nich?

Stačí pouze nainstalovat nejnovější aktualizaci 5033. Tato aktualizace v kadenci je kompletní software.

NE, nemohu souhlasit s tebou! Aktualizace není kompletní verze! Základna je potřeba.

na flyinspace: QSR - čtvrtletní software kumulativní ISR - průběžná software kumulativní nevím, proč se tyto zprávy jsou tak velké, ale ty náhradní mnoho dostupných balíčků. pozdravy, hqqh

Pokud Vaše společnost koupila v C @ dence je software, měli byste mít upgradu servce. Budou vám sadu CD, včetně databáze. Raději použijte tento a stáhněte si nejaktuálnější QSR / ISR.

Nemyslím si, že musíte mít základnu. kadence software je kompletní balík.

Opět - Cadence pravidlo pro stejnou verzi "X.YZ" je: Stačí [color = red] poslední [/color] QSR nebo ISR nebo UPDATE k existujícím instalaci je třeba aktualizovat! Musíte základny a [color = red] poslední [/color] QSR nebo ISR nebo UPDATE pro nové instalace bude aktualizovat!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back