Cadence IC610

O

oktan

Guest
Nazdar,

Jsem newbi v Linuxu a kadence a NCSU, i začínají učit,
takže první Chci se dostat informace o aplikace, takže musím hodně pomoci Plz.

1: Co je účelem NCSU CDK? Čemu dávky?, Proč ji potřebujeme? Jak mohu nainstalovat a používat? To, co potřebuji mít, aby mohli použít?

2: Co je PDK? Proto potřebujeme PDK?, Odkud se můžeme dostat PDK je? A Wat je rozdíl mezi PDK to? Jak mohu nainstalovat a používat? To, co potřebuji mít, aby mohli použít?

3: Návrh na analogové nebo digitální IC v kadenci, co potřebujeme? Jaké aplikace jsou necessery? A jak mohu získat přístup k těm, když jsem student?

4: která verze kadence softwaru může spolupracovat? Spacialy novou IC610?, Která verze Assura nebo IUS, SOC, atd., je zapotřebí?

5: jakou verzi linux je dobrý (i am using CentOS 5)? Pro deiffrent verze kadence IC, které verze vašich suggeting?

6: Je nějaká pomoci získat správnou instalaci a konfiguraci těchto kadence aplikace v nejjednodušším možným způsobem? (Myslím baby kroky)

JÁ ve skutečnosti ocenit-li někdo mi ukázal cestu

Už jsem četl hodně témata v tomto fóru, je většinou dost složité pochopit!Já jsem studoval elektroniky v uni, a já jsem na 3. rok!Chci pokračovat v oblasti mikroelektroniky na postgraduální škole!

tak prosím, pomoz mi.

již děkuji
Oktan: cry:

Žádáte o měsíce výcviku v jednom příspěvku.Pokud chcete pomoci navrhuji, abyste úzké zaměření a položit jednu otázku na čas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back