Cadence Instalace Problem

W

wchu01

Guest
By to někdo vědět, jak vyřešit tuto chybu, když jsem běh ". / Softload" a když se snažím nainstalovat kadence poté, co jsem udělal potřebné změny požadované soubory, dostanu následující:

Třídit: neplatný přepínač - 2
Zkuste 'sort - help' pro více informací.
SL-1: Informace o instalaci mistmatch (svazky)
Zavolejte na zákaznické Cadence Response Center (CRC) 1-800-Cadence2 (1800-223-3622) dostat správné soubory

Pravděpodobně odpověď na mou otázku dříve, je to, že Cadence IC5033 nefunguje na Fedora 9 64bit Edition.By někdo laskavě podělte se o své exprience na IC5033 instalaci.

wchu01 napsal:

By to někdo vědět, jak vyřešit tuto chybu, když jsem běh ". / Softload" a když se snažím nainstalovat kadence poté, co jsem udělal potřebné změny požadované soubory, dostanu následující:Třídit: neplatný přepínač - 2

Zkuste 'sort - help' pro více informací.

SL-1: Informace o instalaci mistmatch (svazky)

Zavolejte na zákaznické Cadence Response Center (CRC) 1-800-Cadence2 (1800-223-3622) dostat správné soubory

Jsem stále ve středu řešení tohoto problému jsem však dostal IC5033 pro práci na Suse 10 32 bitovou verzi, takže dříve vlákno, jsem se zeptal někoho na konfiguraci systému, který se snaží nainstalovat na.

I v současné době ke stažení Open Suse 64 bit, a pokusí se nainstalovat do mého PC pro kontrolu, zda IC5033 by nainstaluje správně.Máte nějaké návrhy?

Mám Cadence 5033 nainstalován na 64 bit Suse 9,3 - nemám žádné problémy s instalací.
Jediný problém byl, že Cadence Library Manager nechtěl běžet na mém platformy - AMD Obteron, ale tento problém byl vyřešen úspěšný.

Zkuste Suse 9,3.

Zdá se, že lidé jsou nadšení v intalling cadece na různých veriosn na OS, a milují utrpení, které dostal při pokusu o instalaci candence na non-podpora platformy.

Já bych raději trávil čas na prozkoumání kadence funkcí, ne instalaci!

Chtěl bych věřit, že někdo volí vlastní distro na základě jejich požadavku, já nemyslím, že to je docela právo jen poskytnout rozsáhlou prohlášení, že láska trpět.

Kromě toho, co je požadavek na IC5033 instalace není známo všem Možná bys mohl být trochu konstruktivní prostřednictvím vhodných specifikace a vysílání ho zde.

wchu01 napsal:

Chtěl bych věřit, že někdo volí vlastní distro na základě jejich požadavku, já nemyslím, že to je docela právo jen poskytnout rozsáhlou prohlášení, že láska trpět.Kromě toho, co je požadavek na IC5033 instalace není známo všem Možná bys mohl být trochu konstruktivní prostřednictvím vhodných specifikace a vysílání ho zde.

Bohužel, nejsem přesně kadence zákazníka.Takže já jsem schopen se přihlásit do sourcelink.

Jistě, když říkáš Redhat znovu, je to zobecnění, existuje celá řada linux propuštění z Redhat sám.Pokud byste také číst mé dřívější vysílání a je obeznámen s Redhat, by si všimnete, že jsem měl instalaci na Redhat Fedora Core.

Je-li však, můžete poskytnout odpověď, určitě bych vděčný.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back