P
Pazuzu
Guest
Ahoj To je pravděpodobně velmi noobish otázka, ale mám vážné problémy s tím. Chci, aby simulovaly vlastní tranzistor (vlastní prostředky, které chci uvést i všechny vnitřní i vnější všechny parametry na to sám), a proto nainstalované (nebo spíše IT člověk to udělal), MMSIM72 modul spolu s několika dalšími IC balíček modulů Red Hat Linux PC. (Doufám, že to je správně, ale nemohu to dokázat). Před tím nebylo kadence software nainstalovaný v počítači. Po velmi malé zkušenosti s Linuxem a už vůbec ne s tak složitý software nevím, jak začít odpovídající nástroje. Jediná věc, která začíná GUI je KQViewer (jen jsem musel vyřešit otázky licencí tam). Snažím se začít věci jako "strašáka", skončí s chybou zprávy. Dokonce jsem se nevím jak se to mělo fungovat. Takže pokud máte podrobný návod, jak pracovat s kadencí / mmsim atd., pak neváhejte a přidat odkaz. Žádné další připomínky mi říct, jak začít, které nástroje jsou také velmi vítány, samozřejmě. Možná, že pak se pokusit chyby vede k něčemu ...