Cadence pomoci!

L

laoud

Guest
Dobrý den! Má někdo ví, která analýza je správné, aby opatření IMD3 (3. řádu intermodulační zkreslení) v proudovém módu obvod s použitím Virtuoso Cadence?

Musíte použít buď PSS v kombinaci s Pac nebo zcela PSS v závislosti na vašem obvodu.Máte-li přesné časové období pro váš okruh mám nejraději později nejen kvůli vysoké přesnosti výsledků.

Díky moc!A ještě něco, nevím, jestli psin z analoglib je tím pravým zdrojem pro můj současný režim circuit.Do mi doporučit něco jiného? Například mohu použít ISIN s některými dalšími parametry (výkon)?

Můžu to zkusit ... ale aspoň bych měl vědět obvodu topologie atleast blokové schéma úrovni a uzly, kde chcete měřit výsledky.

laoud napsal:

Dobrý den! Má někdo ví, která analýza je správné, aby opatření IMD3 (3. řádu intermodulační zkreslení) v proudovém módu obvod s použitím Virtuoso Cadence?

Ok.Mám aktuální-Mode pásmovým filter.So pro tran, analýzy jsem AC používají ISIN jako zdroj s 1MHz frekv.Za účelem měření IMD3 Potřebuju dva kmitočty velmi blízko, např. 1MHz a 1.1Mhz.Doufám, že jsem vám pomohla pochopit, co obvodu i have.Don 't jedno, jak je to přesně, důležitá (věřím) je to, že je současný režim filter.And Pomůže mi pomoct, co dělat poté, co PSS analýzy.DÍKY!

Můžete zkontrolovat zdroj Vsin správně analogLib.To má možnost po dobu dvou frekvencí simulataneously.Asi ISIN zdroje by měly být s to, nejsem si jistý.

Pak asi PSS analýza prosím projít documetation.To je nejlepší způsob, jak porozumět, tak jako u každého obvodu se musíte rozhodnout, konfigurace správně.Trochu složitější, ale dává dobré výsledky.Ale pokud jsem se očekávat, že PSS analýzy se dvěma hřích vlnách by měla být dostačující.Můžete otevřít Přímé plot formuláře a poté zvolte PSS analýzy a najdete IM3 možnost tam.Klikněte na tyto doby odpočinku se můžete rozhodnout, v závislosti na možnostech k dispozici zde.

Doufám, že to pomáhá.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back