Cadence simulace problém

T

tia_design

Guest
Můj okruh je smíšený signál design. pro digitální část, bude to mě stálo příliš mnoho času simulovat. Kdo může říct, mi lepší způsoby, jak zvýšit rychlost simulace?

Mám zájem taky. Já normálně simulovat digitální část odděleny pomocí synopsi. Můžete použít ideální digitální model od ahdl knihovny urychlit mixed-signal Simu. Nicméně, myslím, že existují lepší řešení.

[Quote = tia_design] Můj okruh je smíšený signál design. pro digitální část, bude to mě stálo příliš mnoho času simulovat. Kdo může říct, mi lepší způsoby, jak zvýšit rychlost simulace? [/Quote] jsem použil Hsim simulovat mixed-signal, je to velmi rychle bez obav hodně na přesnosti. jde, inteligentní

můžete simulovat své digitální části pomocí maxplus, pak dostanete VHDL netlisting, česání do kadence se svými analogovými díly

u můžete použít umělec Cadence provádět smíšené simulaci signálu z následujících způsobů:: použijte schematický pohled představit analogovou část a výhled Verilog prezentovat digitální část B: vyzvořit konfigurační pohled podle hierarchie editoru C: definovat IE (rozhraní prvek) D: pak použít simulační nástroj sprectre-Verilog simulovat celý obvod je také možné odvolat se na on-line dokumentu candence

hsim pracoval velmi dobře pro mě v provozních simulací pro smíšené signálu obvody

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back