Cadence Spectre chyba při simulaci měniče

W

wchu01

Guest
příkazového řádku: / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/bin/spectre-env artist5.0.0 \\ + escchars + log .. / PSV / spectre.out + mimo = mpsc \\ + = mpssession spectre1_20233_2-formát psfbin -syrové .. / PSV \\ input.scs strašidlo pid = 20526 Načítání / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libinfineon_sh.so ... Načítání / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libnortel_sh.so ... Načítání / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libphilips_sh.so ... Načítání / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libstmodels_sh.so ... strašidlo (ver. 5.0.33.031104 - 11 března 2004). Zahrnuje RSA BSAFE (R) nebo Kryptografické bezpečnostní protokol software od RSA Security, Inc Simulování `input.scs 'na linux v 17:41:21, út 20 červen 2006. Našel jsem chybu na přízrak během okruhu číst-in. input.scs: NM0 je instancí undefined modelu pmos_tn. input.scs: NM1 je instancí undefined modelu nmos_tn. strašidlo předčasně ukončena kvůli fatální chybě.
Výše uvedené chyby z Spectra dojít při pokusu o spuštění simulace na střídače. Měl jsem již definován model knihovny od vedoucí knihovny, stejně jako uvnitř samotné strašidlo. Mohl by někdo, kdo má řešení výše uvedených, prosím dejte mi vědět děkuji předem.

by někdo tak laskav a příspěvek na tuto otázku uvnitř Cadence Sourcelink?

Už jste někdy definovali své modely z vašich aktivních složek "model cesta" v simulátoru. Vzhledem k erro zprávy, simulátor neuznává modely ...

ano, měli byste přidat dvě model definice pmos_tn / nmos_tn v input.scs souboru.

jsou si jisti, že máte modely jméno v schematickém? i se mi stalo, jsem nemohl zachránit s názvy modelů a .... Chyba simulující ....

MN0 & MN1 definovat název modelu pmos_tn & nmos_tn, měli byste mít stejný název modelu na model lib soubor.

jen aby dostal další nápad, můžete zkusit definovat model ve vstupním souboru sám a uvidíme, jestli to funguje ... (pro tyto dva tranzistory)

1) Zkontrolujte, zda-li u modelu přidal knihovnu a soubor modelu v ADE 2) Otevřete soubor modelu a zkontrolujte, zda tam jsou modely PMOS a NMOS definovány s názvy pmos_tn a nmos_tn 3), pokud u najít výše, než kontrolovat, zda existují nějaké úseky jsou definovány v modelu soubory a vhodně doplnit oddíly v ADE

Z vaší informace o chybě, problém je cesta nebo formát souboru modelu, je špatné. Pokud je váš model cesta je špatné, podle rajanarender_suram 's metoda, může být chyba překonat!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back