W
wchu01
Guest
Výše uvedené chyby z Spectra dojít při pokusu o spuštění simulace na střídače. Měl jsem již definován model knihovny od vedoucí knihovny, stejně jako uvnitř samotné strašidlo. Mohl by někdo, kdo má řešení výše uvedených, prosím dejte mi vědět děkuji předem.příkazového řádku: / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/bin/spectre-env artist5.0.0 \\ + escchars + log .. / PSV / spectre.out + mimo = mpsc \\ + = mpssession spectre1_20233_2-formát psfbin -syrové .. / PSV \\ input.scs strašidlo pid = 20526 Načítání / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libinfineon_sh.so ... Načítání / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libnortel_sh.so ... Načítání / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libphilips_sh.so ... Načítání / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libstmodels_sh.so ... strašidlo (ver. 5.0.33.031104 - 11 března 2004). Zahrnuje RSA BSAFE (R) nebo Kryptografické bezpečnostní protokol software od RSA Security, Inc Simulování `input.scs 'na linux v 17:41:21, út 20 červen 2006. Našel jsem chybu na přízrak během okruhu číst-in. input.scs: NM0 je instancí undefined modelu pmos_tn. input.scs: NM1 je instancí undefined modelu nmos_tn. strašidlo předčasně ukončena kvůli fatální chybě.