Calibre v Cadence

E

elbadry

Guest
Vážení, já jsem s použitím Calibre pod Cadence životního prostředí k provádění Parazitární extrakci. Jak mohu použít Calibre vytvářet názor, že je možné simulovat v Cadence?

Ahoj Adel, zvolte "CALIBREVIEW" z "výstupů" kartu, a po simulace najdete "Calibre" pohled vytvořený pro svůj mobilní. Pak vytvořte nový "hierarchie-Editor" Cell View (Config) v buňce zkušební stolici a změnit "Zobrazit používat" vašeho obvodu z "Schéma" na "Calibre". Pak Uložit a Otevřít "Config" pohled a běžně používat "Analogové prostředí" simulovat svého nového "s parasitics" okruh! Doufám, že to bude užitečné:)

Díky drahé Khaled:) Zkoušel jsem to, ale dostanu chybu: / / * UPOZORNĚNÍ * dbOpenCellViewByType: Nepodařilo se vytvořit cellView (cell_name kalibr) z lib (libname) v 'w' režimu. Je třeba zadat platnou viewTypeName. / / Nějaké nápady, jak vyřešit tohle?

tak divné! jste se snažit, aby stejným způsobem calibreview tvorby na různých knihovnách či buňky? a to kalibru normálně výstupy parasitics používat jiný názor? (Ex: strašidlo, Eldo, ..)

Ne, já jsem se nesnažil použít na jiné buňky ... Vidím parasitics pomocí Calibre interaktivní. Také parasitics jsou viditelné když udělám výstup přízrak netlist ... Může to být problém s Kit?

Ne, nemyslím si, že je to z návrhu sestavy. Je to jeden ze dvou, ráže nebo vás:) 1. které kalibr verzi používáte? 2. vytvořit novou knihovnu a konkretizovat jakékoliv jednoduché zařízení v buňce, pak se pokusit získat své netlist v kalibru pohledu, a uvidíme, jestli něco ještě špatně ...

Ahoj, mám stejný problém v calibreview generace, Existuje nějaké řešení pro to, parasitics je také viditelný v přízrak netlist, ale Calibreview nemůže být vytvořena jako pokračování, "* UPOZORNĚNÍ * dbOpenCellViewByType: Nepodařilo se vytvořit cellView (cell_name kalibr) z lib (libname) v 'w' režimu. Musíte zadat platný viewTypeName "Díky,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back