Can anybody help me při přípravě tohoto

R

Rahimi

Guest
Dobrý den, je tu někdo pomoci mne do návrhu posílit převodník obvodu pomocí PSPICE.Už jsem design, ale unfortunely výsledek není totéž, jak se očekávalo.
Požadavek je produkovat výstupní napětí 24 V přes 15 zatížení odporem.Zvlnění výstupního napětí nesmí překročit 0,5%.Dc napájení je 8 až 16 V. zde i připojen obvod, který jsem stavět a já jsem s použitím PSPICE verze 8.
frekvence, které jsem použil, je 50kHz při výpočtu dostat L a C, pokud lze, uveďte, prosím veškeré návrhy k nápravě circuit.thanks.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Nazdar,

Dobře mít na zvlnění 120mV, stačí změnit hodnotu C, C = Io * dT / dV = 133.33uF, kde Io = 24V/15ohms = 1.6A, dV = 24V * 0,05% = 120mV a dT je dána d * T, kde d se vypočte z přenosu d = 1 - Vi / Vo = 0,5 a T = 1 / F = 20us, takže dT = d * T = 10us.

Jedna z věcí, které mohou způsobit, že simulace selhání je 1N4007 dioda, potřebujete rychle tranzistoru a rychlé zotavení diody, zkontrolujte, zda má přílohu, myslím, že je velmi snadné pochopit a počítat L a C.

A na závěr si můžete jen hrát s Vi nebo d, takže můžete získat přesně 24V na výstupu.

Pozdravy

narccizzo
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

narccizzo, díky za obvod, který u darovat mne.Nicméně i cant provedení již několik částí, které u použití nejsou uvedeny v mém PSPICE.Můžete mi dát nějaký návrh, kde mohu získat část D1 MUR3020PT, MPS3904 a MPS3906.nebo to může být částečně nahradit jiné komponenty?

Ahoj, tak jsem, že okruh, protože pokud je prováděna fyzicky musíte obvod řídit MOSFET bráně správně, ale pro simulaci je možné připojit přímo na náměstí signál přímo na vstupu MOSFET, a jde s mur diodou lze použít jakýkoliv , jen ujistit v datovém listu, který je rychlou obnovu diodu, zkuste 1N4148 (jen pro simulaci) je velmi časté a 2sb649 nebo b649 a 2sd669 nebo d669 místo mps tranzistory.
Pokud se rozhodnete provést obvodu fyzicky, můžete použít jakýkoli rychlou obnovu diodového jen ujistit, trvalý proud vpřed podporován je alespoň dvakrát maximální simulované.

Pozdravy,

narccizzo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back