CAN propojení s mikrokontrolérem

A

ash.sahana

Guest
Drahý příteli, chci vědět, jak se rozhraní CAN Controller (MCP2510/MCP2515) rozhraní mikrokontroléru PIC. Můžete zaslat ukázkový kód pro CAN rozhraní s mikrokontrolérem PIC. Jak na rozhraní senzorů a dalších zařízení s rozhraním CAN řadič Co je výstup, který CAN Rozhraní Jak přenosu dat se děje Děkuji.

Mám propojen s CAN 8051 a je v pořádku. První naleznete datasheet jak IC. Je to dlouhý seznam SFR na které je třeba použít dle appl'n. data / signál je převzat z TxD a RxD na 2551 .. I SE Připojte PROPOJENÍ DIA. Jak IC s sebou. Naděje, že to pomůže U!!

Ahoj kluci, jsem uvízl v tom může promítat. jako jak rozhraní PIC18f4480 s LCD (2 řádky 5 * 7pixcel) zařízení přes CAN sběrnici. Regulátor je vestavěný řadič s CAN (MCP2510 transceiver )...& bude interface .. Jak se připojit CAN_H a CAN_L kolíky s LCD .. dejte mi vědět ... Projekt je Ultrazvukové Tx a Rx dá vzdálenosti objektu bude převeden na řídící a přes CAN obdrží data a odeslat ji na LCD ... někdo má představu o tom jeden. mi žádné čj. zdrojový kód.

Chci vědět, jak se rozhraní CAN řadič rozhraní s motorola68HC11 mikrokontroléru. Můžete zaslat ukázkový kód pro CAN propojení s mikrokontrolérem. Jaký je výstup pro to Rozhraní CAN Jak přenosu dat se děje

Ahoj, já jsem také dělal jeden projekt, tj. PROPOJENÍ NA MCP2515 s BASIC 8051, které jste udělali. Takže můžete mi prosím napište mi na celý projekt zprávy na můj mail ID, tj. vadapalli.siddhartha @ gmail.com . Díky předem a čekat na odpověď.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back