Car Napájení

Ř

řepky

Guest
Ahoj

Potřebuji vybudovat napájení pro moje auto.
V. v rozsahu 7,2-18, více výstupních V. Výstup 1 = 3,3 V = 10A I.out, V. Výstupní
2 = 5V I. out = 10A, V. Výstup 3 = 12V I.out = 5A, V. Z 4 = 5V I. out = 2A.výkon 200W Výstupní.
Přemýšlel jsem o použití flyback topologie.Ale z různých míst, slyšel jsem, že nemusí být nejlepší topologie k použití, jaké jsou vaše návrhy?
Také jsem hledal nějaké schéma / díly a descritpion se v žádné velké úspěchy.Nalezeno stránek (National.com) Ale já jsem neměl žádný úspěch tam, jako odpověď na e-mail jsem poslal jim řekl: "Nejlepší způsob, jak vybudovat více výkonnostních regulační výstup je použít flyback topologie. Nicméně pro vaše požadavky, vypočtená špičkový proud, který poteče přes FET je asi 100A! Naše flyback konvertory jsou omezeny pouze 5A maximum, zatímco naše FET řadiče jsou omezeny pouze na 10A.
"

Dokonce i naše MOSFET Řidiči nebudou moci řídit tak velký FET vzhledem k jeho vysoké brány kapacitní.

"
Takže pokud každý subjekt nějaké návrhy na to, co topologii použití a / nebo nějaké dobré stránky pro schématické / díly, nebo jakékoli jiné užitečné návrhy, dejte mi prosím vědět.
Děkuji

Flyback je obecně výběr pro vícenásobné napájení výstup.Obecně ovšem platí, výstupní výkon je omezen na cca 150W.To je z důvodu vysokého vrcholu proudy, a to zejména ve výstupu kondenzátory a usměrňovače (ne tolik v tranzistory).Vzhledem k tomu, s nejvyšším výkonem, požaduje poměrně vysoké napětí výstup, 12V, které lze dělat věci lépe o těchto složek a vy můžete být schopni se dostat pryč s flyback v nepřetržitém aktuální módu.

Ale pravděpodobně ve vašem případě lepší volba by byla vázaná-induktor dopředu převodník.
Jaké jsou minimální hodnoty proudu?Jaké jsou požadavky nařízení?

V nízké vstupní napětí DC-DC tranzistor proudy jsou vysoké tak jako tak.Ty budou muset přejít asi 35A.To je běžné.To může být provedeno s 2 nebo 3 paralled MOSFET je-li to nutné.

Prosím, post pro další pomoc.

Ahoj

Myslím, že to je místo, kde můj amatérský status přijde, protože I dont vědět, co min.proudů bude.
Equitment I použití v autě právě uvádí potřebné volt a potřebné Ampere.
Mám MP3 přehrávač například, že jsem někdy použito.Je jen uvádí, že potřebuje 5V a 2A.
Takže pokud by tento hráč mohl používat menší proud pak 2A nevím.

Já nevím, co možnostech theree je zjistit, zda je nižší aktuální možnosti pro položku.
Není-li bych opravdu ocení nějaké tipy na to.

Máte-li jakékoli další návrhy, prosím, dejte mi vědět, já opravdu ocení všichni pomáhají, abych mohl získat v této oblasti.Děkuji vám za vaše návrhy

Ahoj

5V na 2A opravdu není problém.Možná 2A je opravdu maximální hodnota, ale opět, to není problém, protože výkon je pouze 10W, takže změny by příčinou příliš mnoho problémů.

Co je 12V (at) 5A používá?

A možná otázku, kterou jsem měla požádat Prvním z nich je: Myslíte si vyžadují izolaci?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back