celkového vstupního hluku uvedené definice

C

chang830

Guest
Nazdar,
Vím, jak je uvedeno celkové produkce hluku je hluk caculated v simulaci.Ale jsem spme skládačkami o tom, jak je uvedeno celkem vstupní šum je počítán.Původně jsem si myslel,
že je integrovaný hodnotu vstupního hluku uvedené pro šířku pásma v okruhu kust jako caculation z celkové produkce uvedené hluku.Ale nějaké papíry řekl, že je celkové produkce uvedené hluku rozdělit zisk (mid-band zisk).

Každý, kdo pomůže objasnit to?

Thanks in advance

Nazdar,
Jsem také slyšel a myslím jeho pravé ..... pokud výstup uvedené hluku se předpokládalo / vypočítána správně ..... a pak můžeme přemýšlet jako o obvodu jako méně hluku a šumu vstupního napětí (v sérii),
které odpovídají op hluku dělit o zisk ...... teď midband zisk je považován ....

V kadence ... Měl jsem nějaké problémy s hlukem simulaci ..... i když to bylo dynamické komparátor spolu s některými digitální buňky, které nebyly vůbec neobjektivní ...Použil jsem výše uvedené metody ......

pls.dát ur komentáře ... když jsem špatně .....

sankudey

sankudey napsal:

Nazdar,

Jsem také slyšel a myslím jeho pravé ..... pokud výstup uvedené hluku se předpokládalo / vypočítána správně ..... a pak můžeme přemýšlet jako o obvodu jako méně hluku a šumu vstupního napětí (v sérii), které odpovídají op hluku dělit o zisk ...... teď midband zisk je považován ....V kadence ... Měl jsem nějaké problémy s hlukem simulaci ..... i když to bylo dynamické komparátor spolu s některými digitální buňky, které nebyly vůbec neobjektivní ...
Použil jsem výše uvedené metody ......pls.
dát ur komentáře ... když jsem špatně .....sankudey

Jak jsem již také udělal v minulosti, jste smícháním dvou různých věcí:
- Co vy na to, že vás v novinách má co do činění s SNR výpočet: první výstup hluk moc se vypočítá nebo získaný ze simulace, a pak si ji rozdělit na (náměstí) na zisk, že zesilovač má na četnost zájmu (obvykle získat v pass-band), získat SNR.

-Co koření vám je entirelly různé věci: je to hluk spektra, které by musely být vytvářena zdrojem hluku při vstupu na zesilovač, mají stejné výstupní šum spektra.To má žádné fyzické SMYSLU, IE TOTO NOISE neexistuje.Například pokud je zesilovač má nízký-pass vlastnost, vstupní šum dán koření zvyšuje se frekvence a pokud jste je integrovat, dostanete ∞.

Podívejte se na jednotky.
V / Hz ^ a 0,5 W nebo výkon jsou zcela odlišné.
U musím přidat všechny hluku při každé Hz body získat celkový hluk moc.btw, pokud u spustit. hluk v koření, bude dát u vstupu uvedené hluku.

maxwellequ napsal:

Jak jsem již také udělal v minulosti, jste smícháním dvou různých věcí:

- Co vy na to, že vás v novinách má co do činění s SNR výpočet: první výstup hluk moc se vypočítá nebo získaný ze simulace, a pak si ji rozdělit na (náměstí) na zisk, že zesilovač má na četnost zájmu (obvykle získat v pass-band), získat SNR.-Co koření vám je entirelly různé věci: je to hluk spektra, které by musely být vytvářena zdrojem hluku při vstupu na zesilovač, mají stejné výstupní šum spektra.
To má žádné fyzické SMYSLU, IE TOTO NOISE neexistuje.
Například pokud je zesilovač má nízký-pass vlastnost, vstupní šum dán koření zvyšuje se frekvence a pokud jste je integrovat, dostanete ∞.

maxwellequ napsal:-Co koření vám je entirelly různé věci: je to hluk spektra, které by musely být vytvářena zdrojem hluku při vstupu na zesilovač, mají stejné výstupní šum spektra.
To má žádné fyzické SMYSLU, IE TOTO NOISE neexistuje.
Například pokud je zesilovač má nízký-pass vlastnost, vstupní šum dán koření zvyšuje se frekvence a pokud jste je integrovat, dostanete ∞.

analysis results is not correct:

teď jsem na to rozmazaný, too.in kadence designu nástroj: Myslím. hlukové
analýzy výsledků není správný:
Přístroj hluku ...
vstupu uvedené hluku ...
celkového vstupu uvedené hluku ...
celkové produkce uvedené hluku ...

pls jestli někdo víte!Díky předem.

Vstupní uvedené hlukové hustota je pouze matematický model, který umožňuje srovnání zesilovačů s různými zisk a bandwididth.Může to být považováno za normalizované hodnoty produkce hluku minimální šířku pásma a získat ...

Všimněte si, že není možné:
-výpočet vstupního hluku moci přímo prostřednictvím integrace vstupního hluku hustota protože nemáte žádné informace o šířce pásma a integrální nebude convergate
(na výstupu je možné, protože okruh bude tvar hluku v některých pásma)
-nelze změřit přímo, protože není měřitelná (neexistuje - jen matematický model!)

Klíčovým bodem pro vaše measuerement by měla být rms šum na výstupu.

1.Od této hodnoty můžete určit vstupní šum rms vydělením mu předložil ampliifier získat Rf.
2.Můžete také určit vstupní uvedené v hluku, rms ^ 2 vydělením výstupní výkon na hluk ourput vn, out, rms ^ 2, Rf ^ 2 a zesilovač Bandwidth.Někdo insetad celého pásma trvá jen část, kde hluk ampliification je nejnižší, což dává menší (ale nepřesné) vstupní uvedené hluku.Ujistěte se, že v těchto dokumentech se neobvykle malý vstupní uvedené hluk, bez uvedených frekv rozsahu, ve kterém byl měřen hluk, nebo šum rms, jsou obvykle inacurrate.

rms šum
V ideálním případě byste měli měřit výstupní rms šum v celém frekvenčním rozsahu od 0 do nekonečna.Ve skutečnosti uper limit je definován měření vašeho zařízení.
Kolik je dost?Já bych brát jako výchozí bod určité hodnotě vyšší než zesilovače
je BW.Po určité frekvenci,
a to z důvodu hluku tvarování vstupních uvedený hluk nebude mít vliv na výstup.Důvodem je skutečnost, že hluk je nízký složili tvarované z
freq. zesilovač
na BW.Kolik?Měl by být definován definuje ekvivalentní hluk BW - ENB (1.1bw Butterworth pro odpověď).
Pro váš případ můžete dokázat simulovat váš obvod hluku Kejdens, s různými hodnotami pro vaše rmsNoise horního limitu.
Pokud stejný rmsnoise byla vypočtena intervalech 0,1 .. 1G, 0,1 ..2G, 0,1 ..10G a 0.1 ..100g, která se značně liší od 0,1 ..675k, 1G by měla být dostačující.

Chcete-li sumarize:
-Nejcennější informace pro váš přijímač je rms šum napětí.Rms hluku je stanovena na rozmezí od 0 do četnosti, která je větší u některých faktor zesilovače
je ž.hm. (ideálně nekonečným).
-Vstupní hluku uvedené koncepce je vhodná pro různé přijímače srovnání, protože má hluk normalizované informace, které získají, a zesilovač
na tělesné hmotnosti.Pro kompletní porovnání byste měli vědět také šířku pásma, ve kterých vstupu uvedené hluku byla vypočtena, a to tělesné hmotnosti by měla být rovná zesilovač
na tělesné hmotnosti.
-Li někdo insetad celé zesilovače tělesné hmotnosti, je část, kde hluk je více či méně oslabené, než může mít nižší / vyšší hodnoty na vstupu uvedené hluk než aktuální.

Ahoj všem,

Podle mého názoru existuje několik Kejdens funkcemi, které pomáhají pochopit Výpočty provedené Kejdens ohledně hluku.

První z nich je použití tohoto iinteg () ve funkci kalkulačky pro výpočet kumulativní produkce hluku z okruhu:

Vout_integ = sqrt (iinteg (VN () ** 2))

Tvar této křivky se obvykle plochá při vysokých frekvencích, protože v závislosti na obvodu získat s frekvencí.Bodu, v němž tato křivka se stává bytu je reprezentativní pro šířku pásma, ve kterých má smysl pro integraci produkce hluku.

Pokud stejná křivka se vypočte pro vstup uvedené hluku:
Vin_integ = sqrt (iinteg (VNIN () ** 2))

pak lze konstatovat, že tato křivka se nestane bytu.Je to proto, že matematické triky provádí Kejdens: při vysokých frekvencích
je tu stále hluk na výstupu, ale okruh má téměř žádný zisk, o to i velmi silný útlum.Tedy matematicky řečeno, že je nutné, aby fungovala jako velmi vysokou vstupní hluku na ještě určité množství šumu na výstupu, když
je tu obrovský útlum.

A třetí je nástroj, který pomáhá sledovat předávání funkce vypočítá hlukové analýzy.Tato funkce je přístupná přes Výsledky -> Direct Plot -> Hlavní menu Form.Je možné ověřit, zda výstup uvedených hluku a šumu na vstupu uvedeného vztahu obbeys do tohoto tvaru převést funkci.

Doufám, že to pomůže.Jakákoliv zpětná vazba je více než vítán.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back