CFL filckering ve vypnutém stavu

A

amir81

Guest
Ahoj nedávno jsem změnil starou žárovku za novou kompaktní zářivky (kompaktní zářivky). ale to je problém, když jsem zhasl lampu, že začne blikat s časovou konstantou cca 2s. Hledal jsem důvod a našel jsem tento problém. to způsobeno malou neon ukazatel ve switchi. V kombinaci s velkým odporem (100 ~ 150 tisíc) a vyžaduje velmi malý proud. z důvodu velkého kondenzátoru na vstupní fázi CFL zátěž, může začít lampu, ale nelze ji zapnout. tak to bliká zapnutí a vypnutí. Vím, že (a prozkoumejte ji), že když jsem odstranit světelné ukazatele problém vyřeší. Ale jak používat kompaktní zářivky s tímto typem vypínače? Myslím, že (a nejsem si jist), PTC paralelně s lampa může problém vyřešit. všechny návrhy? díky (já nechci změnit výrobu CFL, tak prosím neptejte se mě měnit s ostatními typy)

Ahoj ano. Vím, že to funguje, ale není to moudré řešení. Chci řešit problém.

Jak můžete řešit problém, kdy byl neon žárovku, která způsobuje problém používat s velmi vysokým proudem žárovky a teď máte nízký proud kompaktní fluorescenční žárovky? Možná, že si můžete udělat časovač obvod krátké kompaktní fluorescenční žárovky, když je vypnutý?

Hai Amir 81, V první řadě si zjistit, které potenciální Jste prochází vypínač? Fáze nebo neutrální? Hluboce si ve svém obvodu, držák žárovky přímo spojené s fází a neutrální, je veden přes přepínač. To se obvykle vytváří podobný problém. Doufám, že to pomůže. Goodluck.

Ahoj pranam77 ne. přepínače je připojen k fázi. neonová kontrolka potřebuje asi 1 až 3 ma, ale toto (AC) proud je dost pro nabíjení kondenzátoru a začít zátěž. Co si myslíte o použití termistoru PTC?

Ahoj, myslím, že i 330k, 1 / 2 W odpor je spojen přes žárovku by měl pracovat pro vás. Neon kapek nějaké pevné napětí přes to po odpálení, tak že jen odpor rozdělena rovnováhu napětí, jen se objeví v žárovky. S pozdravem, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

Ahoj laktronics odpor pro omezení proudu neonová kontrolka je asi 100 ~ 150 tisíc. je, u nejvíce, klesá asi 20mA. tento "svodový proud" způsobuje tento problém. Nevím, co je vstupní impedance CFL. V případě, že je mnohem nižší, než 330k, nefunguje to. Ve skutečnosti jsem testoval s 100K odpor (Dala jsem ji souběžně s CFL), ale nemůže vyřešit problém. nižší odpory se dostane více proudu o stavu pro regulaci, takže by měly být vysokého výkonu. Takže si myslím, že dá odpor paralelně s CFL nemůže vyřešit tento problém. díky

Hai Amir81, jen re-drát nastavení tak, aby indikátor a CFL je po přechodu, a tak přepínání fáze indikátor a CFL dohromady. Je-li připojen neutrální v běžných a fáze jsou dostupné pouze po zapnutí, pak se problém může být vyřešen. Hodně štěstí

Ahoj Amir, souhlasím, máte-li testováno s 100k, není tam žádný bod, ve snaze 330k. Navrhl jsem, 330k od bodu jen výkon. Věděli jste připojení 100k po přechodu a neutrální? Budete potřebovat 1W odporu v tomto případě. S 100k připojení by napětí na lampu být menší než polovina síťového napětí, pokud je vypnutý, bez ohledu pokles Neon a já bych očekávat, že CFL není flash. S pozdravem, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

hi pranam77 (1) přepínače musí být místo ve fázi (hot) line, víte, kvůli nebezpečí tohoto umístění. (2) Pokud to udělám, nebude to řešit. proto, že smyčka již existují. proud prochází smyčkou (KVL). takže to není řešení, díky [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 23 minutách: [/color] [/size] Dobrý den laktronics problém se netýká napětí. je to způsobeno malý proud procházející indikátor. , která komponenta má práh aktuální? a má dvě svorky a probíhat souběžně s lampou. neumožňuje proudy větší než jeho práh projít. a umožňuje proudy pod jeho práh projít. Víte, to kouzlo komponenty? díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back