CG (společná brána)-ZČU LNA

O

oabedi

Guest
Chtěli byste:-By teorie vstup do odpovídajících CG-LNA by měla být 1/gm. Do CG-LNA vyžadují síťovou vyhovující, pokud ano, prosím pošlete nějaké papíry nebo topologie. -Já jsem vstup do odpovídajících paralelních kondenzátorových a serios odpor, ale zisk je velmi nízká a NF je opravdu vysoká, což je daleko od CG-LNA předmět. uzavřený najdete můj návrh. Pokud máte nějaký nápad nebo topologie (širokopásmové), dejte mi prosím vědět.

Nejste si jisti, jaké frekvenci, se kterým pracujete. Pro nízké frekvence, nemusíte odpovídající síť, s výjimkou DC blokovací kondenzátor. Co potřebujete, je upravit 1/gm blízko 50Ohm, a dusit na zem. Můžete také využít sytič indukčnost ruší parazitní kapacitě zařízení pro lepší zápas na vysoké frekvenci. Více trade-off je možné udělat pro NF tím větší je Gm jiný způsob, jak dostat širokopásmový shoda je použít žebřík typ odpovídající nebo distribuované zesilovač, oba jsou hlavně pro vysokou frekvenci design

proč je váš vstup gm = 40ms? Neměl by to být 20ms? a co je to pro C17? můžete svůj krátký signál na zem pomocí tohoto kondenzátoru

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back