chci dělat si legraci z mé prof

A

ahmed277

Guest
moje přednášky hala má bezdrátový mikrofon (vysílač v kapse je prof odešle hlas k přijímači pod stůl) Myslím, že to používá fm (nejsem si jistý). Existuje způsob, jak zjistit frekvenci, kterou používá a přenášet mp3 z mého notebooku do haly reproduktorů? jakýkoli software-hardware? kde začít? : Idea: prosím, pomozte (nějaký nápad bude hodit)

Je téměř jisté, FM, ale pravděpodobně mnohem vyšší frekvenci než rozhlasové vysílání. Podívat se na značku a model vysílače a přijímače. V opačném případě by délka antény přijímače vhodné určit kmitočtové pásmo, pak zkuste skenovat pro vysílač s rádiovým skenerem. Nemyslím, že máte spektrálního analyzátoru šikovný? :-| Je šance, zapůjčení druhého vysílače? Předpokládám, že bych měl zmínit potenciální nevýhody úspěchu v tomto bodě, ale myslím, že můžete hádat:. Zla:

i can'y půjčit vysílač bych neměl nechat chytit mi říct více o antény lengthand jak to může být užitečné, řekni mi něco o spektrálním analyzátorem a rozhlasové skener se budu snažit vidět přijímače díky za odpověď

K dispozici je matematický vztah mezi frekvencí a vlnovou délkou. Antény jsou určeny pro vlnovou délku signálu, kterou obdrží / vysílání. Existují způsoby, jak měnit nebo zastření délku antény, ale za předpokladu, že vlnová délka ¼ dipólová anténa a bez zatížení cívka je rozumný začátek. Vlnová délka (λ) = rychlost světla (c) v metrech ÷ frekvence (f) v Hz. Například, FM vysílání Přijímač má uprostřed toho kapela kolem 100 MHz, takže 300000000 ms ÷ 100000000 = 3 m, pak λ ÷ 4 je ¼ vlnové délce 0,75 m. Takže když vidíte anténu, která je 75 cm dlouhý a pracovat vzorec vzad, dostanete 100 MHz. Když vidím jednu z těchto antén teleskopické kovové na poli vedle zesilovače PA a je to 44 cm dlouhý, mohu dělat matematiku a zjistíte, že je to asi pro 170 MHz, společný levný bezdrátový mikrofon frekvenci v USA Informace o rozhlasových skenerů, viz: [url = "http://en.wikipedia.org/wiki/Scanner_ (rádio)"] Scanner (rádio) - Wikipedie, otevřená encyklopedie [/URL]) a spektrální analyzátory, viz: [ URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Spectrum_analyzer"] Spektrální analyzér - Wikipedie, otevřená encyklopedie [/URL].

Díky moc to bylo užitečné informace, ale proč vysílač anténa není stejně dlouhé? mám očekávat, šifrování nebo odrušení nebo něco takového?

Jak jsem již zmínil, existují způsoby, jak měnit nebo zastření délku. Antény na vysílači mohou být kovové smyčky uvnitř pouzdra vysílače, krátká délka vodiče vyčnívající nebo visící z něj nebo to mohou být zahrnuty do mikrofonu kabelu. To může být elektricky prodloužen o zařazení induktoru v pouzdra vysílače, nebo nějaká kombinace těchto technik. Je proto není vhodné pro měření vysílače antény. Zda pokus byl předstíral, že zajištění kanálu závisí na rozpočtu kupní agenta, jejich předchozí zkušenosti s výtržnictví, jako byste navrhnout a dalších proměnných, nemůžeme vědět. Já bych nečekal ji na malé vzdělávací instituce, ale člověk nikdy neví. Musíte si uvědomit, že jim dáte-li tento druh úsilí do svého studia, měli byste být stále lepší druh pozornosti od svého profesora: a. Posměšný:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back