Chci koupit CNC PCB Router

R

rongo024

Guest
Chci koupit CNC PCB Router stroje z Číny, zejména z Shenzhen. Protože když půjdeme do Číny, že by bylo pro nás lepší zůstat v Číně. Takže může někdo prosím, sdělte mi nějaký užitečný odkaz, nebo společnosti, které vyrábějí CNC PCB router v Shenzhen. Můj e-mail aurangozeb@gmail.com

[Quote = rongo024] Chci koupit CNC PCB Router stroje z Číny, zejména z Shenzhen. Protože když půjdeme do Číny, že by bylo pro nás lepší zůstat v Číně. Takže může někdo prosím, sdělte mi nějaký užitečný odkaz, nebo společnosti, které vyrábějí CNC PCB router v Shenzhen. Můj e-mail aurangozeb (at) gmail.com [/quote] Dobrý den, rádi Vám pomůžeme. Naše společnost je JCUT CNC zařízení CO.LTD. Máme několik PCB cnc router modely, a nejpopulárnější je JCUT-3030. Pokud se vám líbí, prosím, laskavě zkontrolujte odkaz: http://www.alibaba.com/product-gs/286732942/PCB_CNC_Router.html . Jakoukoliv otázku, prosím neváhejte a kontaktujte mě. Těšíme se na Vás brzké odpovědi. My Kontaktní údaje: email: jcutcnc@live.cn MSN: jcutcnc@live.cn Skype: lasercncmachine Yahoo: jcutdoris@yahoo.com Gmail: jcutdoris@gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back