chci navrhnout SAR ADC může někdo dát několik rad ~ ~ ~

C

chungming

Guest
Nejsem obeznámen s SAR ADC
Somone můžete dát nějaké rady
Moje spec je DC na 1K Hz šířka pásma asi 12bits a nízký výkon.
může mi někdo dát nějaké rady
díky ~~~!!

Vyzkoušejte maxim web pro SAR ADCs.Mají velmi dobré informace zde.Následující je hyperlink

http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/1080

Architektura použít kondenzátor array (poplatek přerozdělování).Postarejte se o
to komparátor resoltion a zápas kondenzátor arry).na 12bit usnesení není snadné.

A ,25 Lm 12-Bit ADC SAR papíru.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Tento komparátor použití dvou nebo tří fázi se kondenzátor dvojice pak připojit závora.První
je zisk není vysoká používat ložné doide připojení ke snížení nolinear chybu.
Za druhé: zvážit kondenzátor nolinear pokud u použití kondenzátoru array (poplatek přerozdělování).

Souhlasím s jerryzhao.

Knihy říct všem, jak dobrý je kondenzátor array poplatků přerozdělování.

Řekl bych, pojďme počkat, až se pokusíte odpovídající kovovou vrstvou L x W v Cadence Virtuoso a porovnat po přidány CMOS procesu chybu (obvykle 10%) v MIM kondenzátor a měří těsnost moci kvůli parazitní,
začnete se panick .

SAR za více než 8-bitové, zkuste nepoužívat kondenzátor array.
Použijte rezistor-žebřík s nízkým odporem poměr.
Viz Ken Martin knihy, které hovoří o re-zařídit rezistory pro snížení odporu poměr.
Tímto způsobem se můžete vyhnout použitím vysoce rezistor hodnoty, stále reaonably dobré shody, která nabízí menší únik proudu.

Pokud budete chtít,
vzpomínám si Boser profesor a jeho studenti z UC Berkeley-zveřejnila dokument o Smart prachu SAR ve věstníku-pevná stát obvody května 2005.Je to dobrý papír odvolat.

Vážení Skyhigh, můžete mi říct, že tilte SAR papír?

pfd001 napsal:

Vážení Skyhigh, můžete mi říct, že tilte SAR papír?

Tato kniha je o 12Bit SAR ADC.Ale to není říkat podrobnosti kondenzátor array.pouze pro vaši informaci.
Myslím, že při návrhu na vysoké rozlišení SAR ADC by se péče o nolinear z kondenzátoru.
Pokud někdo má informace o nolinear z kondenzátoru array prosím akcii.Díky.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

zkontrolujte proces vidět mathing faktorem mezi buňkami.V opačném případě nebude možné získat 12 bitové přesnosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back