Může mi prosím vysvětlit, jak můžeme najít sekci / čip / složku po získání kódu z debug (POST) Card. Znovu, co je třeba zkontrolovat po nalezení sekce? Tak jak může být vadné komponenty zjistit? Může to být možné zapisovat do BIOSu, která byla poškozena, aniž by zařízení? V opačném případě, který zařízení používá? Můžete poslat záznam na vinodkumar.al @ vsnl.net i?
Dobrý den, mám dotaz. Mám Acer Aspire 5715Z s de MB. Můžeš mi říct z obrázku, co tipe kondenzátorů a jaké hodnoty jsou ty? A co je špatného na desce? díky [url = http://images.elektroda.net/55_1241092487.jpg]
[Quote = aksharadigital] Může mi prosím vysvětlit, jak můžeme najít sekci / čip / složku po získání kódu z debug (POST) Card. Znovu, co je třeba zkontrolovat po nalezení sekce? Tak jak může být vadné komponenty zjistit? Může to být možné zapisovat do BIOSu, která byla poškozena, aniž by zařízení? V opačném případě, který zařízení používá? Můžete poslat záznam v vinodkumar.al (at) vsnl.net také? [/Quote] Nevím, co chcete, zdá se, patříte do této linky a chcete vědět, 18 měsíců v průběhu několika málo řádků. My sweet kolega není zástupce v životě, platí 18 měsíců od okamžiku zaplacení 62.000 mého školného, budete moci dělat všechno, co s sebou vlastní rukou, i pokud pracujete ve dne v noci na toto téma.
[Quote = Birac] Dobrý den, mám dotaz. Mám Acer Aspire 5715Z s de MB. Můžeš mi říct z obrázku, co tipe kondenzátorů a jaké hodnoty jsou ty? A co je špatného na desce? díky [url = http://images.elektroda.net/55_1241092487.jpg]
[/url] [/quote] Napsat DETAIL Jaký problém ? NABÍJENÍ BATERIE nebo jinou lépe. CO CAP. Hodnotu, kterou chcete vědět? Označte červený kruh. Pokud jste viděli PIC. Z skupinové foto a zeptejte se svého lékaře, co špatně s jeho tělem, nebo co je v jeho věku? BEZ uvedou veškeré MAN z fotografie? WBR
Ahoj všichni: idea:: idea:: idea: Jsem dhakshin, studuji na základní desce opravu kurzu @ www.chipsystems.in , Chennai, Indie, jsou Chip úrovni geniální. Myslím, že 9 let v oboru. Ty umožňují přímý a on-line školení. Pokud budete mít on-line, které vám tolik area.you Stáhnout ji můžete stáhnout manuály, poznámky, Schemetic diagram referenční stránky a atd. Studoval jsem základní desky, notebooky, LCD TFT kurzu a LCD projektor-chip level tréninkový kurz, teď Iam touha po téměř 45000 / - měsíčně Averagly. Chcete-li tento kurz vidíte své místo. Adresa: CHIP SYSTEMS, Staré No.107, výhled na jezero Road, West Mambalam Chennai-33, Tamilnadu, Indie, Blízký Poštovní kolonie pošty. Office No.94440 34246,24743860, Md č. 98410 87444 Web: www.chipsystems.in : idea:: idea:: idea:
Dobrý den, přátelé Corona Institute of Technology, organizace, která začala laptop služby revoluce v Indii nabízí komplexní laptop BGA chip level další vzdělávání v jejich servisu. Všechny většina všech předních trenérů v notebooku průmyslu si cvičil od nás. tak, aby organizace, která hrdě vytváří své vlastní oponenty, vítáme Vás na zkušenosti ultimas praktické zkušenosti v našich školicích zařízení v Kerala. Nejsme stěhování naší našeho města přilákat studenty, ale držet na vlastní politiku, že kvalita vzdělávání je přimět studenty, kteří jsou tisíce kilometrů daleko. Navštivte nás na [url = "http://laptoptraining.in"] http://LaptopTraining.in [/URL] Můžete vytočit nás 0-98471-55469 shyamlal.t.pushpan
Ahoj, mám velmi příjemný zážitek Brokenscreen.ie a rád bych se podělil o své znalosti. Získali můj notebook s obrazovkou a popraskané jsem se vrátila, že jako nový v docela rozumnou cenu. Poskytují kvalitní opravy a výměny všech rozbité a popraskané laptop obrazovky v Irsku nabízí celostátní sběru a vrácení produktu k opravě notebooku Servis a opravy DC Jack. Jejich služby obrazovky notebooku Repair obsahuje LCD displej LCD *****, chybí řádky, jack opravy a opravu základní desky stejně. Je možné získat informace na [url = http://www.brokenscreen.ie] Nefunkční notebooku opravy, Irsko - vyměňte prasklé obrazovky [/url]
Vážený pane Sandip, mám notebook Lenovo G550 zákazník notebook, který má moc problém. Mám jen velmi málo znalostí o chip level opravy .. ale já jsem otevřít všechny součásti notebooku a starat se o všechny žetony poškození ... v tom, co jsem našel jeden čip, který byl trochu odpojena ... tak jako jsem to pájel těsná ... ( LM393 8 legged chip). S baterií to fungovalo do doby, než akumulátor% .. Pokud je připojen AC, poblikává (okamžitě odpojit a připojit pár sekund). poté, co jsem pájené LM393 čipy těsně nebo nejsou těsné. Zatímco notebooku vypínač pokračoval .. moc se na chvíli, jako je 10 - 15 sekund .. FAN pracuje pro 2 až 4 sekundy a LED světlo na to do té doby .. a po 10 až 15 sekund LED také zhasne. Mohl byste navrhnout mi, co se stalo. Nebo jak otestovat čip (LM393) funguje dobře, nebo ne.? Napětí věci .... mohl byste mě naučit způsob kontroly toku energie v notebooku desce. Poznámka: Windows fungovat paměti CPU vše OK Nepálu
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.