Chladicí ventilátor pinout

R

Rooftop

Guest
Ahoj všem, chci použít procesor chladicí ventilátor v mém projektu, a našel jsem smysl pin. To někdo vědět, co je to pin pro a jak to funguje? Díky za vaši pomoc S pozdravem

PKP Intercity rozstrzygnęło przetarg i zawarło umowę na zakup 1900 tabletów. Dostawca zaoferował urządzenia firmy Lenovo, model A3500. Tablety mają ułatwić pracę konduktorom PKP Intercity i usprawnić zarządzanie informacjami w firmie. Wartość kontraktu to prawie 1,3 mln zł netto.

Read more...

To je pro měření otáček ventilátoru! Dostanete dva pulsy za jednu otáčku jako výstup .... Doufám, že to pomůže

díky, ale výstup je stále TTL úrovni nebo jiné úrovni? děkuji za Vaši pozornost S pozdravem

Je nám líto .... nemám moc Pro informační, řekl jsem, co všechno jsem si přečetl v manuálu na P4. Zkuste to měření a zapamatujte si jeho výstup s otevřeným kolektorem, takže budete potřebovat pullup odpor!
ventilátoru chladiče Napájení krabicové procesoru ventilátor chladiče vyžaduje +12 V napájení. Ventilátoru napájecího kabelu budou dodávány s krabici procesoru čerpat energii z elektrické záhlaví na základní desce. Napájecí kabel a konektor pinout jsou znázorněny na obrázku 35. Základní deska musí poskytovat odpovídající pravomoc záhlaví na podporu v krabicové verzi procesoru. Tabulka 37 obsahuje požadavky na vstupní a výstupní signály na konektoru ventilátoru chladiče. Ventilátor chladiče výstupy SENSE signál, který je open-kolektor výstup, který pulsy ve výši dvou impulsů na otáčku ventilátoru. Deska pull-up rezistor poskytuje Voh, aby odpovídal na základní desce-ventilátor požadavky na rychlost monitor, v případě potřeby. Použití SENSE signálu je volitelná. Pokud SENSE signál není používán, pin 3 na konektoru by měl být vázán na GND.
Hodně štěstí

Díky za repply. Nyní je možné připojit i smysl čepu na přerušení kolík AT89S52? Je 11,0592 MHz dostatečně rychle detekovat přerušení? Vím, že musím rozdělit do 12 hodin, ale já chci vědět, od někoho, že někdy test realibility přerušení kolíku. Díky za každého, kdo mi pomohl S pozdravem

Ahoj, Ano, to je dost, frekvence na tento výstup není příliš vysoká. Ale pokud chcete měřit rychlost ventilátoru, lepší volbou je použití vnitřního časovače jako počítadlo, a počítat to impuls pro fixní období. V tomto případě si nemusíte datování každý impuls.

Mám v plánu použít přerušení časovače 0 a nastavte ji na 1 sec. když časovač počítat i se aktivuje externí přerušení, takže to bude počítat, jestli existuje nějaký impuls poté, co i časovač přetečení zastaví externí přerušení a poslat výsledek na LCD. To je to, co jsem plánoval. Každý, kdo má jiný nápad? Díky moc za vaši pomoc a pozornost .... S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back