chopper stabilizovaný operační zesilovač pss simulace problém

I

iamxo

Guest
od doc kadence pomoc, to je říkal pss i pnoise může simulovat vrtulník stabilizovat operační zesilovač hluku. takže jsem použít k simulaci můj návrh. můj návrh má on-chip OSC. ale když simulaci, PSS funkce (oscilátor) nesblíží dobře, to se často nepodaří. jestli jsem odstranit OSC obvodu, a přidejte ideální hodiny, pak PSS funkce pracuje. Takže, pokud nechci odstranit OSC obvodu, a chci simulovat hluk, jak to mohu dělat? děkuje všem. Můj osc frekvence 100 kHz je nízká, a PSS funkce často dostane základní frekvence od 100 kHz, 46 kHz jako, 60kHz.

oscilátoru možnost je pro skutečný oscilátor obvody, které není ur případ, tak třeba u zrušte ji a dát ur vlastní hodiny generace modelu

[Quote = safwatonline] oscilátoru možnost je pro skutečný oscilátor obvody, které není ur případ, tak u potřeba zrušte ji a dát ur vlastní hodiny generace modelu [/quote] ale můj obvod má osc část, kdybych zrušte oscilátor možnost , jak to udělat s PSS okruhu?

Co dělat, u mysli OSC část? dělat u mít něco jako prsten osc. nebo VCO?

[Quote = safwatonline] Co dělat, u mysli OSC část? dělat u mít něco jako prsten osc. nebo VCO? [/quote] Jo, můj okruh má Gm-C oscilátor, dodává signál hodin. takže, když mám PSS simulace, vyberu "oscilátor" možnost volby, pak to není konverguje vždy, stejně jako to, co jsem řekl předtím.

oscilátoru možnost je pro skutečný oscilátor okruhy, které není ur případ, tak u potřeba odznačit, a dát ur vlastní hodiny generace modelu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back