chyba v diagramu - prosím pomozte

N

newbie111

Guest
Ahoj kámo, 2 (7 segmentů displeje) se společnou katodou typ, takže tam je něco v nepořádku s schématu. T1 a T2 kolektory a emitory jsou nesprávně obrátil a měl by R3 a R4 být pull up rezistor? VCC - vytáhnout rezistor ---- tranzistorový vysílač ---- spínač ------ země (kolektor tranzistoru jde do katody 7 segment), když tranzistor je zapnutý a je stisknuto tlačítko (přináší to zem) pro aktivaci 7-segmentový displej se učím elektroniky jako můj koníček. Lidi omluvte mě, prosím, laskavě řekni mi, zda mé analýzy je správné nebo ne. Mockrát vám děkuji!

Daný obvod je perfektní. Displeje jsou společná anoda typu, přešel přes tranzistory NPN s kolektory připojen k Vcc. PIN 2 a 4 se vytáhl na Vcc přes 10K odpory a když je stisknuto tlačítko, dostanete stejnou vytáhl NÍZKÉ na zvýšení nebo snížení hodnoty. Symbol, který se za předpokladu, že jako důvod je vlastně Vcc symbol. Jen drobné chyby všiml jsem si, je to, že R1 a R2 mohou být 330E aľ 1K místo 330K ..... Na zdraví

Díky za vaše skvělé odpovědi. Ten chlap řekl, že 7 segment displeje jsou společná katoda typu tho tady je to, co řekl: Toto je snímek obrazovky z konečné montáže (ano, i pájených 2 flagů) Pro vytvoření této rady, které potřebujete 2 330Ω, 220Ω 7 a 2 10KΩ odpory , dvě 7 segment displej 2 NPN tranzistory, PIC16F690, (i použitý v mé vytvořit společnou katodou, používáte-li společná anoda budete muset změnit schémata a kód málo) a 2 tlačítka. Zde je odkaz http://www.protung.ro/2009/09/simple-score-board-with-pic16f690-7-segment-display/ # comments Pokud 7 segment displeje jsou společné katoda typ pak, jak bychom měli opravit jeho schematické? Díky [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 14 minutách: [/color] [/size] Jen malá chyba i poznamenat, že R1 a R2 mohou být 330E aľ 1K místo 330K

[Quote = newbie111] Je-li 7 segment displeje jsou společná katoda druh pak, jak bychom měli opravit jeho schematické? [/Quote] Není možné použít jiný typ displeje než je uvedeno, jak firmware v pic slouží všechny katody stejné . Chcete-li změnit zobrazení, kodex by měl být pochválil řídit anody nebo všech výstupních pinů potřeby PIC mikro být zaměňováno měniče jako CD4069. [Quote = newbie111] proč 330E na IK? Jak jste se dostal tento údaj? [/Quote] Nemám výpočtu. Právě jsem to uhodl s mými praktickými zkušenostmi. BTW autor zmínil o použití 2 x 330E. Thaz to. Můžete požádat autora o lepší odpověď o tom, jak on navrhl to. Na zdraví

[Quote = newbie111] hi kamarád, 2 (7 segmentů displeje) se společnou katodou typ, takže tam je něco v nepořádku s schématu. T1 a T2 kolektory a emitory jsou nesprávně obrátil a měl by R3 a R4 být pull up rezistor? VCC - vytáhnout rezistor ---- tranzistorový vysílač ---- spínač ------ země (kolektor tranzistoru jde do katody 7 segment), když tranzistor je zapnutý a je stisknuto tlačítko (přináší to zem) pro aktivaci 7-segmentový displej se učím elektroniky jako můj koníček. Lidi omluvte mě, prosím, laskavě řekni mi, zda mé analýzy je správné nebo ne. Děkuji moc! [/Quote] Hele jsi něco v elektronické, nebo si jen COPY nápady a design od někoho jiného?

Hugo, myslím, že máte na mysli elektroniku. Miluji ho a studijní návrhy lidí jako proces učení. Je špatné, aby tak učinily? Jste nemusel žádat mě taková otázka, víte, co a využít slovo "KOPIE". ** Jsem schopen na měnící se vzory lidí jako můj vlastní, protože jsem nováček .*** To bylo tak sprosté říct, že pro někoho, kdo je ochoten učit se tomuto tématu. Jakmile znovu, říkám děkuji každému, kdo se někdy odpovědi na mé otázky v tomto fóru. S pozdravem, Newbie111

Ignorovat urážlivé komentáře na hugo00. To je v pořádku používat volně publikovaných materiálů stavět a učit se. Bez něj by bylo velmi málo lidí tady s hodně říct! Keith.

@ Newbie111 Dont být obtěžován s negativní energie kolem. Děláte skvělou práci! Je vždy dobré praxe nejprve porozumět osvědčené vzory, aby se učili pojem prakticky a pak hrát s konstrukční parametry, aby něco nového .. Nic na tom špatného kamaráda ... Existuje spousta lidí, kteří na edaboard vás podpoří ve vašem procesu učení .. Všechny ty nejlepší! -Hemanshu

Hugo, myslím, že máte na mysli elektroniku. Miluji ho a studijní návrhy lidí jako proces učení. Je špatné, aby tak učinily? Jste nemusel žádat mě taková otázka, víte, co a využít slovo "KOPIE". ** Jsem schopen na měnící se vzory lidí jako můj vlastní, protože jsem nováček .*** To bylo tak sprosté říct, že pro někoho, kdo je ochoten učit se tomuto tématu. Jakmile znovu, říkám děkuji každému, kdo se někdy odpovědi na mé otázky v tomto fóru. S pozdravem, Newbie111
Dobrý den, Omlouvám se za můj negativní komentář, prosím vzít mou OMLOUVÁME za to. S pozdravem, Hugo

Dobrý den, Omlouvám se za můj negativní komentář, prosím vzít mou OMLOUVÁME za to. S pozdravem, Hugo
Dobrý hugo00 ... Myslím, že teď jste na správné místo ... Vše nejlepší a tak dál ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back