chybu, když plot použití HspiceS v Cadence IC 5141 Usr5 HELP!

J

jycjycjyc

Guest
Níže byly přesnou chybovou zprávu jsem dostal, když jsem simuloval jednoduchý obvod.Právě jsem instalována
Hspice 2006 9 s cílem využít HspiceS v Cadence.Stejné simulace by se dalo udělat úspěšně používat SpectreS, ale ne hspiceS.Může někdo plz pomozte mi vyřešit tento problém.musím nastavit něco v mé Cadence nebo Hspice?* Chyba * asiEnvGetVar: Variabilní `pole saveOppoint ', které nejsou prohlášeny za analýzu` dc'
Odstranit PSV data v / root/simulation/tb_INV_2/hspiceS/schematic/psf.
HSPICE FINISHED

uplynulá doba 1 S
... Úspěšné.
čtení simulace data ...
... Úspěšné.
* Chyba * Pokus o plot projevu <IS("/V2/PLUS" "/root/simulation/tb_INV_2/hspiceS/schematic")>, která není hodnotit, aby objekt, který může být vykreslena, stejně jako průběh, nebo parametrické vlny.Prosím prostudujte si Wavescan Uživatelská příručka vidět, co všechny typy objektů mohou být vyneseny v Wavescan.Výraz, který je vyhodnocen pouze typ (y) objekty mohou být vykresleny.
* UPOZORNĚNÍ * (reader): string vypovědět ilegální char \ 000 na řádku 9 souboru / root/simulation/tb_INV_2/hspiceS/schematic/psf/logFile
"Raw/tb_INV_2.sw0SYNTAX CHYBA nalézt na řádku 9 sloupec 18 souboru / root/simulation/tb_INV_2/hspiceS/schematic/psf/logFilePřidáno po 4 hodiny 35 minut:Může u vysvětlit mi, co se děje a jak to opravit tento problém

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back