chyby v kadence IC5141

H

haoshs

Guest
Našel jsem dvě chyby v kadenci IC5141 ADE.
(1) Při schéma obsahuje instanci vsin, vyvážené netlist pro vsin je následující:

V1 (1 0) vsource dc = 1 mag = 1 phase = 0 sinedc = 1 Ampl = 1 freq = 1K

a je chyba, že není typ declatation "type = sine" v netlist pro sine zdroj napětí, stejně jako ISIN vpulse iPulse atd.
Jsem zkontrolovat netlist pro vin a vpulse v IC4.4.6, a netlist pro sine obsahuje "type = sine".To je rozdíl ve dvou verzích pro stejnou schémat.

(2) Pokud je "PPAR ()" parametr se objeví v netlist, by Spectre našel chybu s tímto masáže:

Funkce 'PPAR' není definována, nebo je použit rekurzivně.

Je někdo narazí na stejný problém se mnou?
A může mi někdo pomoct?

Děkuji vám!

hi,

Řekl jste, že není uveden typ ......pak wat to znamená od sinedc.

plz zkontrolujte ji a dejte mi vědět.Přidáno po 3 minutách:Ahoj znovu,

Ptal jste se sch pomocí IC5141 & IC446.

Je výsledky stejné nebo různé.?

se na to podívat.

V IC446, vyvážené netlist je:

V1 (1 0) vsource dc = 1 mag = 1 phase = 0 type = sine sinedc = 1 Ampl = 1 freq = 1K

ale v IC5141, netlist je:

V1 (1 0) vsource dc = 1 mag = 1 phase = 0 sinedc = 1 Ampl = 1 freq = 1K

haoshs napsal:

Našel jsem dvě chyby v kadenci IC5141 ADE.

(1) Při schéma obsahuje instanci vsin, vyvážené netlist pro vsin je následující:V1 (1 0) vsource dc = 1 mag = 1 phase = 0 sinedc = 1 Ampl = 1 freq = 1Ka je chyba, že není typ declatation "type = sine" v netlist pro sine zdroj napětí, stejně jako ISIN vpulse iPulse atd.

Jsem zkontrolovat netlist pro vin a vpulse v IC4.4.6, a netlist pro sine obsahuje "type = sine".
To je rozdíl ve dvou verzích pro stejnou schémat.(2) Pokud je "PPAR ()" parametr se objeví v netlist, by Spectre našel chybu s tímto masáže:Funkce 'PPAR' není definována, nebo je použit rekurzivně.Je někdo narazí na stejný problém se mnou?

A může mi někdo pomoct?Děkuji vám!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back