Cisco CCNA certifikace

A

anta

Guest
Ahoj všichni a šťastný nový rok ... Nedávno jsem absolvoval, a poté, co vzal dvouměsíční přestávku, já jsem přemýšlel o další krok v mé kariéře / education...Since hledání práce v mé zemi není snadné v této době a věku a Masters v zahraničí jsou poměrně drahé pro kapse, jsem přemýšlel o tom cisco certifikací ... Vidím, že jsou další příspěvky k tomuto tématu, ale já jsem spíše zmaten ... ocenil bych to, jestli někdo může dát mi další vhled do předmětu ... Konkrétně, i Chcete vědět, kde mohu najít knihy a simulátory aby tak na zkoušku, pokud se liší od země k zemi, nebo z roku na rok, a pokud je to opravdu stojí za to strávit čas a peníze, aby si to .. Já jsem se opravdu těším na odpovědi! Děkuji předem

ahoj anta můžete najít všechny typy dat o Cisco certifikací na následující ciscovideos.tk web ....: D

Existuje spousta míst v tomto ohledu, ale shrnout, Cisco jako hlavní výrobce hardwarové zařízení, které umožňuje připojení zařízení pro internet, zřízenou odbornou přípravu hřiště a související certifikace. Cisco pyramida ukazuje, že je možné zadat jako asociate, rozvíjet profesní a pak expert. Jako existují různé hlavní problémy v podniku, jako je směrování & přepínání, WIRELESS, hlasových, bezpečnostních a tak dále, ecah má podobné hřiště, které by mohly být z najít [url = http://www.cisco.com] Cisco Systems, Inc [/url]. CCNA, které jste zmínil, je zkratka pro Cisco Certified Network Asociate, které, jak název napovídá je o pomoc odborníky v rámci podniku k instalaci, konfiguraci a řešení problémů hardwarových zařízení. Upřímně řečeno, já dont myslím, že pouze jeden CCNA vám pomůže najít dobrou příležitost dopravce, a měli byste vyvinout se dostat do vyšší úrovně. Ale pro certifikaci Cisco, co kdy vaše preferovaný předmětem studie je, měli byste začít s CCNA. Mahdi.

Děkujeme Vám za Vaši odpověď ... Myslím, že jsem chtěl začít s CCNA, ale problém je, jak na to? Myslím, že by bylo velmi užitečné pro mě, jestli u mě mohl navrhnout nějaké knihy a / nebo simulátory, aby vyrazit .... PS1: Obecně platí, jak těžké to je studovat na zkoušku sám? PS2: Jaký je differemce mezi CCNA CCNA Wireless a směrování a přepínání? Myslím si u dvou různých certifikací? Je tam různé simulátory pro každého? Děkuji předem

Zkoušky Cisco je stejně jako ostatní zkoušky, ale vím, že opravdu potřebujete mít dostatek informací a porozumění, které se potvrzují. Cisco tisku knih (zde pro váš případ, ICND1 a ICND2 podle Wndell Odom) jsou obecně samostudium knihy, které jsou dobré být podporován učitelem. O CCNA směrování a přepínání a CCNA bezdrátové, máte pravdu. jsou dva různé hřiště. Ale to, co jste vynechal je to, že dostat se do CCNA bezdrátové nebo jakékoliv jiné Cisco certifikace je třeba to jednak získat CCNA směrování a přepínání. Je to povinné není povinné. Nicméně, když jste hotovi s CCNA, jste schopen undesratnd spoustu věcí můžete přejít na jiné významné, jako jsou bezdrátové, bezpečnost, ... . Pro simulátor, existuje spousta možností, jako je Cisco Packet Tracer nebo GNS3. Oba tyto dva vám pomohou plně jít s CCNA. Packet Tracer je jen simulátor, zatímco GNS3 (zdarma ke stažení) potřebuje skutečný router IOS emulovat síťové problémy. Hodně štěstí!

MRahimi vaše odpověď byla velmi užitečná ... už jsem našel Packet Tracer zdarma do sítě ... Víte, kdybych mohl najít Odom knih zdarma někde v síti taky? Děkujeme za Vaši odpověď

Ne tak docela! Ale pokud jste to důrazně doporučuje, aby start CCNA, že stojí za to koupit kopii. O Pcket Tracer, prosím, vědět, že nemusí být schopen dělat některé cvičení, jak to není opravdu emulátor přepínačů a směrovačů. Pak, když jste tváří v tvář takový problém, nebojte se. Vlastně, nejlepší věci na cvičení, jsou skutečné Cisco zařízení. Mahdi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back