clcok vtokových

Jedná se o technologii používanou pro napájení optimalizace.Pro podrobnosti se podívejte na PRIMEPOWER nebo powercompiler uživatelské příručce.

Dobrý den pd_vlsi,

Nejlepší způsob, jak vědět, Ant hodiny vtokových a jak mohou být realizovány na úrovni designu RTL najdete Design překladač manuální ..existují některé velmi dobré dokumenty hodiny vtokových ....

Ve stručnosti můžeme říci, Wat ABT hodiny vtokových je:
S cílem snížit dynamické r spínané dessipation skupiny FF design může být bránou s appropraite vtokových CKT ..To znamená, že pokud FF s MUX, který krmí záda data wen nejsou známy žádné nové údaje .. MUX bude nahrazen CG CKT ..který je transperent wen stále existuje data změn na datové linky a odpojit hodiny ostatních moudrý a zachránit tak dynamický powr ..
dejte mi vědět, jestli u chceš víc ...Suresh
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Dobrý den, výzkum / a další !!!!!!U řekl hodiny hradlování na úrovni RTL .... přichází na fyzické úrovni u pshyical design engg .... to, co on / ona může udělat pro hodiny hradlování .... myslím, že u můj bod hw důležitá je hodiny vtokových ve vztahu na fyzický návrh engg ........Díky!

hodiny vtokových je systemitec přístupu ke snižování spotřeby energie.
to bude mít vliv na syntézu procesor a místo a uspořádání.

Ahoj Gliss.

Hodiny vtokových bude offcouse efekt zkosení.protože kdykoliv, pokud je nová data k dispozici dopování CKT Wil projít data na vstup FF a tam je zpoždění kvůli CGckt.a tudíž to může vést ke hodiny překroutit ...

Suresh

hodiny vtokových je systemitec přístupu ke snižování spotřeby energie.
je použití západku odstranit závada.

gliss napsal:

Jak bude hodiny hradlování ovlivní hodiny překroutit?

hezký napsal:gliss napsal:

Jak bude hodiny hradlování ovlivní hodiny překroutit?

Dobrý den, Gliss

No ano ..od clockgating pomocí DC, kde CG lze initialiased Myslím, že tento nástroj může umístit některé buffery pro rychlejší hodiny tak, aby v boji proti clockgated cesty ..Jsem i když ne moc jasné tohoto ...Suresh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back