CMOS přenosové brány

F

firsttimedesigning

Guest
Mám potíže se přijít na to, jak navrhnout předání CMOS brány. Nevím, jaké napětí mám dát na + Vcc a-Vcc. Zkoušel jsem několik různých hodnot, a 1,2 atd. Nicméně, Cadence Spectre vždy dává mi upozornění, že "většinu mozků křižovatce proud překročí 'imelt'...". Chci vědět, co je hodnota imelt. Také je tu rovnici pro většinu mozků křižovatky proud? Konečně, co by se hodnota Vcc i použití, aby se zabránilo křižovatce proud větší než imelt? díky předem.

1. otázka: Jaké jsou tranzistory, který používáte - vysokého napětí a nízkého napětí? 2. otázka: proč byste měli připojit NMOS část a brány-VCC? převýšení stačí zemi je? 3. místo: Vaše brána je přenos v off stavu jak je v diagramu, je to to, co chcete?

Děkuji vám za odpověď. 1. otázka: Je mi líto, ale já dont vědět, co je vysoké napětí a nízkého napětí tranzistor tranzistor. Nikdy jsem neslyšel o těchto podmínek dříve. 2. otázka: jsem připojen k hromadné-5V, protože chci negativní napětí, aby mohli projít přepínače. Mám-li připojit hromadně na zem, pak na nejnižší napětí tohoto přepínače může projít, je-0.7V. I-Vcc není-5V, spíše jde o napětí, které má zapnout nebo vypnout vypínač. Omlouvám se za zmatek. 3. otázka: Vždy jsem simulovat to, tranzistor se porouchá, protože VGS a VGD tranzistoru NMOS překročil oxidu průrazné napětí. Tak jsem dont vědět, i když tento přepínač je ve vypnutém stavu. Já bych vědět, na jaké napětí Vcc bude zase na tento přepínač a jaké napětí Vcc bude vypínat spínač. Díky předem

1. různých technologií poskytují tranzistory v různých provozní napětí. např. H35B4D3 pro 0.35um proces může pokrýt standardní nízkého napětí tranzistoru (3.3V) a také poskytují vysoké napětí tranzistor, který může provozovat v 20V nebo dokonce 50V. 2. Pokud používáte duální napájení, je to ok, pro připojení. 3. pro případ, i poradit použití vysokého napětí tranzistoru. ale měli byste potvrdit svou aktuální technologie je k dispozici pro vysoké napětí design jako první. regardings

Potřebujeme znát rozsah napětí se snažíte předat. Pokud to zahrnuje negativní rozsah, jsou si jisti, že váš proces třílůžkové a schopnosti podporovat to?

V NMOS tranzistor, tam je dioda mezi mozků a hromadně. (P o n a hromadně na mozků) a naopak versafor PMOS tranzistor. Ty by měly být vždy opatrní, aby předal zkreslení tyto diody. Vzhledem k tomu, že produkují velké množství proudu, který může přesáhnout imelt prosím zkontrolujte, že.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back