CMRR

S

surianova

Guest
h iall, pro diferenciální zesilovač, musí se měřit CMRR Jednoduchý nebo rozdílně? (I zkrat obou vstupů s AC = 1). Když měřím differetially, mám 300 dB, když jsem jednoho opatření skončila, se 90 dB.

CMRR = ADM / ACM, kde ADM = diferenciálním režimu získat ACM = společný režim zisk s oběma vstupy zkratovány, znamená to, že jsou u měření ACM.

Vážený [color = orange] surianova [/color] můžeme vyvodit závěr, pro ideální operační zesilovač, kde se odkazuje ACM

S aspektem definice CMRR, differentiall výstup má být použit, myslím si, kdy diferenční vstupní porty krátké dohromady.

to je opatření rozdílně,,, viz Sedra / Smith podrobnosti.

měření závisí opon, jak klepnout na výstupu, pokud váš zesilovač RCA výstup, pak musíte měřit WRT jeden konec výstupní

[Quote = electronics_kumar] Vážení [color = orange] surianova [/color] můžeme vyvodit závěr, pro ideální operační zesilovač, kde se odkazuje ACM [/quote] Jo, myslím ACM. Všechny hodnoty jsem si je v negativních dB.

v mnoha klasických příručka, tam jsou dvě definice CMRR. jeden je ADM / ACM, druhá je ADM / ACM-DM. Myslím, že jsme často péči pozdější. ale nejsem si jistý, co použití první. naději na další. První definice je použita v sigle-end výkon a druhý difenition je používán v plně diferenciální operační zesilovač. Ve skutečnosti jsou stejné jen definiting odmítnout stupně.

hI WANILY Mám pocit, že později definice mají pouze tehdy, pokud mají u nesoulad diffrential pair.I jsem velmi zmatená ABT první definition.How spočítat pomocí koření.

Záleží na tom, který parametr Zajímá vás. V plně rozdíl zesilovače je několik získá: Ad_d: změna v diferenciální výstup v důsledku změny v Ad_cm diferenciální vstup: Změna diferenciální výstup v důsledku změny ve společném Acm_d režim vstupu: změna v běžném režimu výstupu Dua ke změně Acm_cm diferenciální vstup: změna ve společném režimu výstupu Dua ke změně ve společném režimu vstupu.

Ty by měly měřit výkon diferencovaně. A měření se bude měnit v diferenciální výstup na změnu ve společném režimu vstupu.

Mimochodem: Máte nějakou představu, jak opatření CMRR v Cadence Composer schéma? Simulace, které mohu použít?

Dobrý den, můžete Andrews najdete to, co chcete v kapitole 6 knihy Allena "CMOS analogové obvody." doufám, že to pomůže u.

Ahoj všem, jsem nový v analogovém provedení, a jsem si ABT ACM v Gray / Meyer, ACM = VOC / vic a VOC = (VO2 vo1 +) / 2 ... tak to neznamená, že musíme měřit jednostranně výstup na každé straně výstupů a vypočítat VOC získat acm? Odpovězte, prosím, díky.

Jsem zmatený až zesilovačem posts.For rozdíl, myslím, že by měla být měřena CMRR jeden skončil. Vzhledem k tomu, normálně CMRR je definován v single-módu skončil mimo.

pro ideální operační zesilovač, bude CMRR je 80 ~ 90 dB

Ahoj, může někdo vysvětlit obecně, když použijeme půl okruhu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back