Co byste udělal?

S

sonic_sonic

Guest
PLS neodstraňujte.
Chci se jen dostat několik rad od těch, kteří mají zkušenosti.Jsem PhD držitel (zpracování signálu).Nicméně, jsem se dostal nabídku pracovat v oblasti rozvoje RF (práce v této společnosti cca 1 měsíc).Upřímně řečeno, nejsem opravdu rád, že práce ve firmě způsobí životního prostředí.Mám pár časopis publikací ve zpracování signálů a jsem opravdu zájem o zpracování výzkumu signálu nebo zpracování signálu, které používají k FPGA a ASIC.Nevím, zda bych měl zůstat v této společnosti, nebo prostě rezignovat?Nemám novou práci ještě, a to není opravdu snadné najít novou práci v mé zemi způsobit nemám moc zkušeností v oboru.Pokud nebudu rezignovat, pak nemám dost času na interview nebo se připravit na pohovor.Nějakou radu?

Tam může být reálná výše zpracování signálu v oblasti rozvoje RF, možná byste měli zůstat tam a uvidíme, co zjistíte.

Já bych opravdu doporučuji zůstat tam alespoň jeden rok.Dozvíte se mnoho o práci rok nebo tak, a pak si mohl najít práci více podle vašich představ.

Dave
www.keystoneradio.com

Moje rada všem, ať je na jakékoliv fázi jejich kariéry (nový student na starý inženýr) je využít příležitostí učit se novým věcem.Na práci, kterou bude věnována učit se novým věcem.Co víc by mohl někdo chtít?

Díky za vše, co rad.Ale jsem jen ztrácím čas?Protože já učím RF a přeji si pracovat v Sig.Proc.?A další hlavní důvod, proč je nemám opravdu rád pracovního prostředí.

Tam je spousta zpracování signálu v RF

http://wwwmns.ifn.et.tu-dresden.de/publications/2004/Fettweis_G_WWRF_04.pdf

by bylo zajímavé papír číst.Možná budete chtít rozšířit své obzory.

Pokud nejsou líbí vaše pracovní prostředí, co konkrétně je problém?Máte-li potíže s pracovníky-Co, pak budete nikdy nenajde místo pro práci i bez nich.

Dave

sonic_sonic napsal:

Díky za vše, co rad.
Ale jsem jen ztrácím čas?
Protože já učím RF a přeji si pracovat v Sig.
Proc.?
A další hlavní důvod, proč je nemám opravdu rád pracovního prostředí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back