co hluk?

A

amriths04

Guest
Ahoj přátelé,
Jen jsem teď početně hodin přijímače.Když jsem ji ladil jsem jen mohl slyšet (chtít) zvuk v celé mé tuning rozsahu.Nyní moje pochybnost je, jak můžeme rozlišit že to, zda je hluk od napájení, nebo zda není stanice v mém tuning rozsahu.
proto, že pak i může být schopen zjistit, zda to je problém v mém připojení nebo můj rozsah není správné.
Je nějaká praktická a efektivní řešení tohoto?

Děkuji předem.

Ahoj

Jsem překvapen, jak snadno můžete obvinit napájení pro hluk slyšet.To může pocházet z mnoha částí svého obvodu, s ohledem stavíte tomto okruhu, dobré zkontrolovat (správné ladění filtrů, právo polarizace tranzistorů, atd.), je první krok.aby dircard možnost selhání nejsnadnější způsob, jak může být k nalezení pracovního radio ve stejném pásmu.

Sůl

Zde je klasický způsob, jak dělat test bez zkušební zařízení,

Připojit a odpojit anténu několikrát.Je-li hluk je vyšší, s připojení, hluk je od okolního světa.Nad 30 MHz, to je obyčejné pro vstup hluku přijímač musí být větší než atmosférický šum.

Napájecí zdroj hluku bude spektrálních čar na harmonické frekvence sítě.Poslouchejte pro nízkofrekvenční šum.

ya Slyšel jsem, že změny v intenzitě hluku, kdy jsem se připojit a odpojit anténu.

Také, když jsem se žádné kovové předměty v blízkosti tuning kondenzátor, slyším hlasitější zvuk.

ale hlavní věc je, že jsem vzal induktoru cívky ze starého rádio a já nevím to je indukčnost.Mám jen vzduch jádro indukčnosti kalkulačka software v mém systému.a to, co jsem pomocí je feritové jádro.a používám 2-22pf Varicap spolu s ním pro tuning.

takže jsem opravdu schopen určit, za jakých frekvencí moje rádio funguje.nadýmavý napsal:

Zde je klasický způsob, jak dělat test bez zkušební zařízení,Připojit a odpojit anténu několikrát.
Je-li hluk je vyšší, s připojení, hluk je od okolního světa.
Nad 30 MHz, to je obyčejné pro hluk vstupu přijímače musí být větší než atmosférický šum.Napájecí zdroj hluku bude spektrálních čar na harmonické frekvence sítě.
Poslouchejte pro nízkofrekvenční šum.

Musíte se dostat oscilátor a zametat frekvence do tuner pro kontrolu rezonanční frekvence vašeho tuner.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back