Co% ICAS% příkaz Gerber 274X soubory do

A

AL0117

Guest
Zdravím všechny,

Má any1 vědět, co% ICAS% příkaz Gerber 274X soubory dělat?
Nenašel jsem žádné relevantní informace v RS274 specifikace o tomto příkazu, i můj internet hledání nepovede k žádné použitelné informace.

Vaše info, je vítán.

jde,
Al

"%" Znamení na obou stranách znamená, toto je komentář, ne příkaz.Domnívám se, že vidíte to jako jeden z prvních pár řádků v souboru Gerber.V takovém případě je velmi pravděpodobné, odkaz na software, nebo společnost, která vyrábí souboru Gerber.

Není to něco, co potřebujete bát - to nic nemění na výstupu Gerber v žádném případě.

Pro veškeré informace o syntaxi Gerber27X se podívat na http://www.artwork.com/gerber/274x/rs274xrevd_e.pdf

Ahoj chlapi,

Na začátku souboru je tzv. "parametry", každý začal% a končí s *%, stejně jako% FSLAX23Y23 *% nebo% Moin *%.
% ICAS *% je pravděpodobně parametr také, ale není popsán v žádném popisu toho, co jsem našel až teď.Udělal jsem Gerber prohlížeč pro mou vlastní potřebu, a našel jsem chyby otevření některých souborů Gerber, důvodem byla
neinterpretovaný% ICAS *% prohlášení.Za chvíli jsem přeskočit tenhle se zdá, že nemá žádný vliv na obsah, nicméně bych vědět, co to znamená.
Komentáře začínají * G04, stejně jako "* G04 PŘÍKLAD".

Mimochodem, 10x pro váš vstup,

Al

Ano, je G04 používá pro poznámky.Nicméně, někteří Gerber motory použít vlastní parametry.Tyto parametry jsou mimo definici RS274D nebo RS274X.
Jsou komentáře specifické pro konkrétní developer, a nemají žádný význam k jiným výkladům Gerber.

Příklad:% INC: \ Documents and Settings \ ANALOG \ PCB \ ANALOG.DRD *%% ICAS *%Moin% *%
% IPPOS *%
% ASAXBY *%
% FSLAN2X23Y23 *%

Jednoho dne si může najít někdo, kdo ví, jaký význam je vstup ICAS.Nicméně, to nemá žádnou funkci ve standardní interpret Gerber.To může být ignorována nebo bezpečně odstraněny.Dělám to po celá desetiletí bez následků.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back