Je to série odpor.Konkrétně se házet všechny ztráty mechanismů do ficticous rezistor v sérii s komponenty, které budou mít stejné ztráty jako celkem ze všech zdrojů ztráty.
ESR je zkratka pro ekvivalentní sériový odpor, a je používán při pokusu modelize opravdovou element.
Například, pokud chcete přidat cívka na okruh, můžete coud modelize jako ESR a ideální indukčnost, protože skutečná cívka bude mít ohmických ztrát (zástupce ESR)
ESR je zkratka pro rovnocennou odolnost Series.Je to důležitý parametr pro velké kondenzátory slouží k hladkému odstraněny AC do DC v napájení.To je proto, že je měřítkem toho, jak moc vnitřní vytápění objeví jako kondenzátoru vede zvlněný proud (obvykle na 60 nebo 120 Hz).Je to topení, které určuje, jak hodně proudu kondenzátoru zvládne.
Jak jeden mohl záviset na ESR kompenzovat LDO, jak to má silný funkce frekvence?
má malou hodnotu pro tento kmitočet Kde je umístěna její nulové?Jeden by měl řešit jako rozmezí hodnot?
Ano, já vím tohle.
Ale já jsem mluvil o otázce ve straně 3 v uvedené žádosti na vědomí.
Je to neznamená, že bychom měli design podle byt hodnotu ESR, ale nemůže to vede k více tretry kvůli zvýšení ESR hodnoty na nižších frekvencích, nebo jeho typické variace je malý?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.