Co je integrovat a výpis filtr?

B

bizoo

Guest
HI vše může někdo říct, co je v podstatě integrovat a výpis filtr a co je funkce takového filtru / obvod br

Používá se pro detekci NRZ nebo RZ data v digitální komunikace. Jeho perfromance je ekvivalentní s odpovídající filtr pro tento formát, ale je čas-varianta. Podívejte se do digitálních textech komunikací. Pozdravy Z

Můžete integrovat řadu hodnot, použijte výsledek a restartujte integraci. V podstatě se jedná o převzorkování filtrované výstupu matematicky. To může být provedeno, jakmile jste přibližně stanovit hranice. Doufám, že to pomůže BRM

hi díky za odpověď vlastně mám šířily signál, který i přes despread sekvence PN korelací, jako výsledek mám pár corelation hodnoty a jedna z těchto hodnot je vrchol korelace, další věc v podstatě je rozhodnuto o který bit byl odeslané z výsledku tohoto coorelation, a tak jsem si myslel, jak souvisí můj experiment s integrovat a výpis, integrace je vlastně rovna korelaci, ale dump je to, co? myslím na správným směrem / ne stopa BR

Matematicky můžete integrovat z t = A t = B. V integrovat a výpis obvodu děláte přesně to samé. Můžete resetovat vaše akumulátoru v době nulové, a udržet hromadí produkt do doby B, podívejte se na výsledek, a vrátí na 0. Pokud jste "dump" ven nahromaděné hodnoty a nulování, nelze spustit novou integrační operaci, to je vše-b

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back